Collega's bereid je voor op een spannende avond vol entertainment!

Onder andere Lange Frans, DJ Jeroen Post en Tom Haver zorgen voor gezellige deuntjes op de dansvloer. Meedoen met een spel of workshop? Ook dat kan! Waag een gokje in het casino of bezoek de mysterieuze waarzegster. Voor wie geïnteresseerd is in het stadion worden er rondleidingen georganiseerd. En... er is nog veel meer te doen! 

Kom je ook? Vergeet je niet aan te melden

Aanmelden

Eten en drinken
We starten de avond met lekker eten. Op het Foodplein zijn verschillende gerechten te verkrijgen, ook vegetarisch. De avond is inclusief vier drankjes. Wil je nog een extra drankje? Er zijn consumptiemunten te koop.

Dresscode 
Kan het jou niet spannend genoeg deze vrijdag de 13e? We dagen je uit om je creativiteit de vrije loop te laten in je outfit! Is dit verplicht? Nee, maar wel leuk. 

Bereikbaarheid

Het feest zal plaatsvinden in de Kees Kist Lounge in het AFAS Stadion Alkmaar. 

Georganiseerd busvervoer
Vanuit iedere Zorgcirkel-regio zal er een bus naar het stadion rijden. Wil je hier gebruik van maken? Geef dit dan aan bij je aanmelding. De opstapplaatsen en tijden worden enkele dagen voor het Cirkelfest gemaild. Hou je inbox dus goed in de gaten. 

Let op: de bussen rijden eenmalig heen en terug, wees dus op tijd! 

Parkeren
Gasten kunnen gratis parkeren op de parkeerplaatsen rondom het AFAS Stadion, met uitzondering van de gereserveerde vakken.

Openbaar vervoer
Kom je met het openbaar vervoer? Plan je route via 9292.nl. 

Contact

Heb je nog vragen? Mail dan naar m.cramer@zorgcirkel.com.
Je kunt ook contact opnemen met een van de organisatoren; Marga Cramer, Frits Ariens, Lisette Plugboer, Paulien de Jager, Anneke Seijger, Wilma Bus en Patty Noorbergen.