Weer fit na corona

Speciaal voor ouderen met langdurige klachten na corona is er het behandelprogramma CO-FIT+.
Met CO-FIT+ krijgt u precies de hulp die u nodig heeft.

In februari 2020 dook het coronavirus op in Nederland. Inmiddels hebben veel mensen corona gehad. Sommige mensen worden er heel ziek van, anderen minder. Een aantal mensen houdt klachten nadat ze corona hebben gehad. Zij staan er gelukkig niet alleen voor. 

Met CO-FIT+ wordt u weer fit na corona

CO-FIT+ is bedoeld voor álle ouderen die nog klachten hebben na een besmetting met het coronavirus. Óók als uw besmetting met het coronavirus al een tijd geleden was. En ook als u niet in het ziekenhuis gelegen heeft.

Herkent u deze klachten?

Interesse in CO-FIT+?

Meld u nu aan!

De behandelaren van CO-FIT+ helpen u om uw energie beter over de dag te verdelen. Samen met u verbeteren ze uw conditie. Ze kunnen u ook adviseren over de juiste voeding. Want mensen met zwakke spieren hebben bijvoorbeeld veel eiwitten nodig. Ook kunnen ze u helpen om alle nare ervaringen een plekje te geven. Zodat u minder last heeft van angst en sombere gedachten.

Bel uw huisarts voor een verwijzing. Een behandeling wordt onder bepaalde voorwaarden vergoed door uw zorgverzekeraar

Behandeling die past bij uw situatie

Een specialist ouderengeneeskunde is een arts met veel kennis van oudere mensen. Onze specialist ouderengeneeskunde beoordeelt de verwijzing van uw huisarts en vraagt om aanvullende informatie als dat nodig is.  Daarna kijken we welke behandeling het beste past bij uw situatie.

 

Het afgelopen jaar hebben we veel ervaring opgedaan met klachten na corona. We weten dus wat we doen! Ook zijn we gewend om ‘multidisciplinair’ samen te werken. Dat betekent dat al onze behandelaren van elkaar weten wat ze doen. En elkaars hulp inroepen als ze denken dat dat nodig is. Onze fysiotherapeut zal bijvoorbeeld onze diëtist erbij halen als u voedingsadviezen nodig heeft. Of onze logopedist als u slikproblemen heeft. Zo zorgen we samen dat u de best mogelijke zorg krijgt. Het behandelprogramma CO-FIT+ is bovendien gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.

Waarom kiezen voor CO-FIT+?

Aan het behandelprogramma CO-FIT+ werken artsen en behandelaren van De Zorgcirkel en Omring mee, beide gespecialiseerd in revalidatie en herstel van oudere mensen. Sinds 2017 bieden we samen, onder de naam GRZPLUS, topzorg aan ouderen die revalidatie nodig hebben. Want samen weten en kunnen we meer!

Interesse in CO-FIT+?

Meld u nu aan!