De Hoeverstaete

De Vleugels. Merel, Zwaluw en Alkenhorst. Samen vormen zij het complex De Hoeverstaete. Van buiten heeft het gebouw een in het oog springende architectonische vorm. Binnen heeft het vooral een warme, huiselijke uitstraling en heerst er een grote  gemeenschapszin. Vanuit De Hoeverstaete bieden wij oa ook thuiszorg in de wijk.

Zorg & Behandeling
Vanuit De Vleugels wordt ook hulp geboden. Daarnaast is er Een Ruimte voor Ontmoeten voor Cliënten met beginnende dementie en hun partners. Er wordt samengewerkt met Geriant. 

Vanuit De Vleugels kan door de behandeldienst vanuit Westerhout behandeling worden geleverd door bijvoorbeeld fysio- en ergotherapie. Ook is er de mogelijkheid om advies te vragen aan de specialist ouderengeneeskunde.

Wonen & Huren
In een rustige groenrijke omgeving met het winkelcentrum op steenworp afstand en zorg op maat indien nodig of gewenst, is het prettig wonen in een van de wooncomplexen van De Hoeverstaete.

Wil je een appartement huren in De Hoeverstaete? Dan kun je je inschrijven bij Van der Linden Vastgoedbeheer. Dit kan via de website van www.vanderlinden.nl of per mail: verhuur.habion@vanderlinden.nl. U kunt ook bellen met de afdeling Verhuur via telefoonnummer 088-533 00 00.

Kandidaat huurders
Kandidaat huurders met een zorgvraag worden voorgedragen door de verhuurconsulenten van De Zorgcirkel. Naast de inschrijving bij Van Der Linden Vastgoedmanagement is het voor kandidaat-huurders met een zorgvraag nodig om zich te registreren bij De Zorgcirkel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verhuurconsulenten van ons bemiddelingsbureau via 088-559 9777 of een bericht sturen naar: consulent.verhuur@zorgcirkel.com. Je kunt hier het registratieformulier invullen voor De Hoeverstaete bekijken. Klik hier op deze link: Registratieformulier De Hoeverstaete.

Voorzieningen De Hoeverstaete
In De Hoeverstaete is een brasserie met een koffiecorner / café, terras, tuin. Verder is er een kapper, pedicure, een paar keer per jaar komt de opticien / audicien langs, er is een prikpunt van Starlet, biljart, rolstoel- en rollatoronderhoud, er worden verschillende activiteiten georganiseerd waar u aan kunt, via lidmaatschap van per onderdeel. Wekelijks is er een kerkdienst die door iedereen bezocht kan worden.

De volgende dienst kan worden aangeboden vanuit De Vleugels:

  • Maaltijdservice (in de Brasserie van aan huis gebracht)
  • Personenalarmering inclusief opvolging
Klik hier voor de folder De Vleugels.

Bereikbaarheid

Terborchhof 1
1816 LV Alkmaar
 088 5591600
Faciliteiten:
Seniorenrestaurant
Tuin
Terras
Thuiszorg
Kapper
Pedicure
Audicien/Opticien
Logeren bij De Zorgcirkel
Biljart
Rolstoel en rollator onderhoud
Bibliotheek
Behandelingen:
Specialist Ouderengeneeskunde
Logopedie
Fysiotherapie
Diëtiste
Ergotherapie
Geestelijke verzorging
Overig:
Ontmoetingscentrum
Dagbesteding
Dagbehandeling
Kort durende opname
Alkmaar
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?
Hoe kunnen wij jou bereiken?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..