De Meermin

De Meermin is een verzorgingshuis met ernaast gelegen huurappartementen waar u zelfstandig kunt wonen. Het ligt aan de rand van de oude binnenstad van Edam. 

Aangrenzend ligt in het park De Vesting. In ongeveer tien minuten loopt u naar het historische centrum van Edam met haar prachtige oude huizen. Er is een bushalte voor de deur. Vanuit De Meermin bieden wij tevens thuiszorg en huishoudelijke hulp. Ook kunt u terecht voor dagbesteding in het tegenover gelegen wijksteunpunt Meerwijk.

Zorg & behandeling
De Meermin is een verzorgingshuis met zorgwoningen bij de locatie. Er is ook een ontmoetingscentrum en de mogelijkheid tot het volgen van dagbesteding (dagarrangementen).

Wonen & Huren
Alle appartementen beschikken over een radio-, tv-, computer- en telefoonaansluiting. U dient zelf de contracten af ​​te sluiten met de toekomstige nutsbedrijven en leveranciers. De ramen hebben elektrisch te bedienen zonwering. Op de begane grond is een ontmoetingsruimte. Hier kunt u gezellig een praatje maken of een kopje koffie drinken. Wanneer u zelfstandig woont kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de locatie en het aanbod van De Zorgcirkel. Ga naar deze pagina voor een compleet overzicht van onze producten en diensten.

Kortdurend Verblijf
In De Meermin kunt u gebruik maken van het zogenaamd kortdurend verblijf. Hier kunt u bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname nog wat aansterken. Maar het is ook een oplossing als uw mantelzorg tijdelijk niet beschikbaar is, bijvoorbeeld vanwege vakantie.

Zelfstandig wonen
In de 53 huurappartementen (ca. 60 m2) naast De Meermin kunt u geheel zelfstandig wonen en tevens – tegen vergoeding – gebruik maken van de diensten van de locatie​.

Voorzieningen
In De Meermin is een receptie, een koffiecorner / café, terras, tuin (ook besloten), winkeltje, kapper, pedicure, bibliotheek, activiteiten, geestelijke verzorging en er zijn enkele logeerkamers.

Bereikbaarheid
Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?


Klik voor de folder De Meermin.

Klik voor plaatsingsmogelijkheden.

Paulus Pieterstraat 1
1135 GS Edam
 088 5592500
Faciliteiten:
Terras
Tuin
Pedicure
Kapper
Bibliotheek
Logeerkamers
Receptie
Thuiszorg
Rolstoel en rollator onderhoud
Behandelingen:
Geestelijke verzorging
Specialist Ouderengeneeskunde
Logopedie
Ergotherapie
Fysiotherapie
Diëtiste
Overig:
Dagbesteding
Dagbehandeling
Ontmoetingscentrum
Verzorgingshuis
Zorgwoning bij locatie
Kort durende opname
Edam
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?
Hoe kunnen wij jou bereiken?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..