Ontmoetingsplek De Hoef

Ontmoetingsplek De Hoef bevindt zich in woon- en leefgemeenschap Hoeverstaete in de wijk De Hoef in Alkmaar. In een rustgevende groene omgeving met de nodige reuring. Mensen met geheugenproblemen en/of lichamelijke klachten kunnen hier prettig hun dag doorbrengen en meedoen met activiteiten. Onder begeleiding van deskundige medewerkers.

Shoppen of natuur?
Bij mooi weer nemen we plaats op het mooie terras. Het winkelcentrum De Hoef is op 500 meter afstand. Bij meer interesse in een mooie wandeling is het nabijgelegen park De Egmonderhout een aanrader. Ook is het erg leuk om eens een lekker fietstochtje op de duofiets te maken. We gaan graag met u mee. Of doe mee met een creatieve activiteit of geniet van een fijn gesprek met elkaar.

Fysiotherapie of pedicure?
Heeft u een behandeling nodig van bijvoorbeeld een fysio- of ergotherapeut? Dit kunnen wij voor u verzorgen vanuit de behandeldienst van Zorgcirkel Westerhout. Een bezoekje aan de kapper of pedicure kan ook. Zij zijn aanwezig in Hoeverstaete.

Lunch
De lunch bestaat uit een broodmaaltijd met zelfbereide soep. Liever een warme maaltijd uit de Brasserie? Dat kan ook, maar is op eigen kosten. Net waar u zin in heeft.

Indicatie
Om gebruik te maken van Ontmoetingsplek De Hoef dient u een indicatie voor dagbesteding te hebben. Deze kunt u opvragen bij uw gemeente.

Openingstijden
maandag t/m zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
Telefonisch: 08.30 - 16.00 uur

Aantal bezoekers: 10 tot 12 per dag
Klik voor plaatsingsmogelijkheden.

Faciliteiten:
Tuin
Terras
Seniorenrestaurant
Kapper
Pedicure
Schoonheidssalon
Thuiszorg
Behandelingen:
Geestelijke verzorging
Ergotherapie
Diëtiste
Logopedie
Fysiotherapie
Overig:
Dagbesteding
Alkmaar
Ontmoetingscentrum
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij jou bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!