Woonstate W.C.J. Passtoors

In Woonstate W.C.J. Passtoors kunt u tot op hoge leeftijd geheel zelfstandig blijven wonen. ​Deze fraaie locatie in Purmerend ligt in de Egyptebuurt van de wijk Weidevenne. De gastvrije ontmoetingsruimte ruimte op de begane grond wordt vanaf 1 juli beheerd door Clup Welzijn. Iedereen is welkom om langs te komen voor ontmoeten en eten en drinken.

Wanneer u zelfstandig woont kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de locatie en daarnaast van het uitgebreide service aanbod van Zorgcirkel Services. Ga naar Zorgcirkel Services voor een compleet overzicht van onze producten en diensten. U kunt ook bij u thuis genieten van dagelijks vers bereide maaltijden, uit de eigen Cirkeldiskeuken. Gezond, lekker en boordevol vitaminen. ​​​​​​​Onze vrijwilligers bezorgen de maaltijden bij u aan huis tot in uw keuken. Zo komt er ook regelmatig iemand bij u aan huis die uw vragen eventueel kan doorgeven aan anderen. Interesse? Bekijk het aanbod op Zorgcirkel Services.

Verder vindt u in de wijk alles wat u nodig heeft, zoals een winkelcentrum, een NS station, een gezondheidscentrum en recreatie​mogelijkheden. Vanuit Weidevenne heeft u goede openbaar vervoersverbindingen naar Amsterdam en Purmerend Centrum.​ De Zorgcirkel biedt thuiszorg en hulp bij huishouding in de wijk.

Bereikbaarheid
Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?

Karavaanstraat 6
1448 PJ Purmerend
Faciliteiten:
Thuiszorg
Terras
Seniorenrestaurant
Behandelingen:
Overig:
Heeft u een vraag?

Hoe kunnen wij u helpen?
Hoe kunnen wij u bereiken?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..