Tips voor zorg- en welzijnsmedewerkers

Werk je bij De Zorgcirkel en heb je ideeën voor activiteiten tijdens de coronacrisis of ideeën nodig? Hieronder staan wat voorbeelden. Het Zorgcirkel-team Sociale Innovatie kan je helpen bij de mogelijkheden voor digitaal of ander contact voor jouw locatie.  Alles binnen de maatregelen die op dit moment gelden, zoals 1,5 meter en de bezoekersstop. Mail het team, dan nemen ze contact met je op. 

Contactclown Flow

Een contactclown is er speciaal voor ouderen met dementie en andere bewoners van verpleeghuizen. Ilona Boersma is activiteitenbegeleider bij De Zorgcirkel, locatie Zuidland in Purmerend. Haar artiestennaam is Flow. Met steun van de Rotary Purmerend Weidevenne trad zij op een hoogwerker op voor bewoners van Zuidland, Avondzon, Triton en Jaap van Praag. Foto Erik Rietman

Babbelbox

Op Zorgcirkel Westerhout en Nicolaashof komt Dennis Sier langs met zijn babbelbox. Dennis is muzikant en kwam op het idee om iets te doen voor het contact tussen ouderen en hun familie. In nauw overleg met de zorg komt hij langs op afgesproken tijden. Via microfoons vindt er een veilig raamgesprek plaats. 

Beeldbellen
Beweegtas
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!