Is ook Edam/Volendam klaar voor een carrière-switch? Ontdek het op de inspiratiedag.

29 november 2018

De Zorgcirkel wil op 13 december graag met iedereen uit de regio Edam/Volendam kennismaken die interesse heeft om (weer) te werken in de zorg.

HR adviseur Mirjam Kerssens over de speciale inspiratiedag die De Zorgcirkel organiseert: 'geïnteresseerden van alle leeftijden, opleidingen en ervaringen kunnen samen met ons hun kansen verkennen bij De Zorgcirkel. Bij ons is werken en leren een mooie combinatie. We komen wegens het succes van de opleiding voor zij-instromers in andere regio's nu ook naar de regio Edam/Volendam. We hopen dat er hier net zo veel mensen zin hebben in een carrière-switch als bijvoorbeeld in de Zaanstreek'.

In andere regio’s is al succes geboekt met opleidingen voor zij-instroom. Zij-instromers brengen jarenlange werk- en levenservaring mee, wat medewerkers én cliënten ten goede komt. Zij zijn ook nodig om te zorgen dat er voldoende medewerkers zijn in de ouderenzorg om liefdevolle aandacht en professionele zorg te blijven bieden. Thuis of in één van de zorgcentra van De Zorgcirkel. We hopen op een hele grote opkomst.

Na een leuke dag bepalen de kandidaten of zij willen solliciteren. Aanmelding is vrijblijvend en kan via m.kerssens@zorgcirkel.com onder vermelding van inspiratiedag Edam/Volendam.

Donderdag 13 december van 10.00 tot 14.30 uur bij De Zorgcirkel, locatie Sint Nicolaashof, Sint Nicolaashof 1, 1131 GR Volendam.

 

Benieuwd wie er bij De Zorgcirkel werken? Maak vast kennis met een van de zorgprofessionals van De Zorgcirkel op de site www.ontdekdezorg.nl van het ministerie van VWS.

Het verhaal van Corry.

Heeft u een vraag?

Hoe kunnen wij u helpen?
Hoe kunnen wij u bereiken?