Kom speeddaten in de Werken bij de Zorgcirkel- winkel

08 maart 2019

Op dinsdag 12 maart, midden in de Week van Zorg en Welzijn, ligt de rode loper uit bij de ‘Werken bij De Zorgcirkel’-winkel. Iedereen met interesse in werken in de ouderenzorg kan dan speeddaten met professionals uit de zorg. Heb je al een zorgopleiding gevolgd of ben je hiermee bezig? Dan kun je zo met een baan de winkel uitlopen!

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn, 11 t/m 16 maart, ligt de focus op werken in de zorg. “Een mooie kapstok om nog meer ruchtbaarheid te geven aan de banen die wij bieden”, aldus Mirjam Nagtzaam van ‘Werken bij De Zorgcirkel’-winkel. Deze winkel in het centrum van Purmerend richt zich op het werven van nieuwe collega’s. “Bij De Zorgcirkel doen we er alles aan om ouderen zich gezien en gewaardeerd te laten voelen. Dat doen we met elkaar, van verzorgende tot activiteitenbegeleider en van fysiotherapeut tot arts. Voor diverse functies zoeken we nieuwe collega’s die net als wij de behoefte van ouderen centraal stellen.”

Direct een baan!
Met speeddate-sessies in de winkel kan men kennismaken met de variëteit aan functies, doorgroeimogelijkheden en opleidingen die De Zorgcirkel op haar diverse locaties in Purmerend en daarbuiten aanbiedt. Mirjam: “Tijdens de speeddate kunnen we kijken wat bij je past. Misschien loop je wel met een baan de deur uit! Vooral naar mensen met een zorgopleiding van niveau 2 zijn wij altijd op zoek, de zogenoemde ‘handen aan het bed’, en naar vakantiekrachten.”

Live muziek en oma’s cake
Het speeddaten is op dinsdag 12 maart van 09.00 tot 17.00 uur. Om het langslopende publiek extra te stimuleren om binnen te lopen wordt er oma’s cake uitgedeeld en is er einde ochtend livemuziek van volkszanger Stefan van Heijningen. “Iedereen is van harte welkom, maar een andere dag langskomen kan natuurlijk ook. We zijn 6 dagen per week open. Of oriënteer je alvast online via www.zorgcirkel.nl/vacatures. Een baan bij De Zorgcirkel biedt zoveel meer dan een uitdagende functie en gezellige werksfeer”, aldus Mirjam.

Adres
Werken bij De Zorgcirkel - Koestraat 11 - Purmerend