Ronald Buijs, voorzitter raad van bestuur van De Zorgcirkel kondigt vertrek aan naar Laurens

01 januari 0001

Ronald Buijs vertrekt als bestuurder van De Zorgcirkel. Per 1 november wordt hij voorzitter van de raad van bestuur van ouderenzorgorganisatie Laurens in Rotterdam e.o.

De Zorgcirkel laat hem met pijn in het hart gaan, maar gunt hem deze mooie stap in zijn loopbaan. Ronald vormde, tot maart jl. samen met Monique Cremers, sinds 2016 de raad van bestuur van De Zorgcirkel. Zij hebben als duo de organisatie op een betrokken en deskundige manier geleid. Onder hun leiding heeft De Zorgcirkel de afgelopen jaren de overgang gemaakt naar een professionele ouderenzorgorganisatie waar liefdevolle persoonsgerichte zorg wordt geboden. Samen hebben zij een belangrijke rol gespeeld in het realiseren van de doelstellingen van De Zorgcirkel. Altijd startend vanuit de behoefte en in verbinding met vele mensen binnen en buiten de organisatie.

Rob van Eijbergen, vicevoorzitter raad van toezicht van De Zorgcirkel: “Ronald heeft heel veel betekend voor De Zorgcirkel. We vinden het erg jammer dat hij vertrekt maar gunnen hem een volgende stap. We hebben er het volste vertrouwen in dat Tiana van Grinsven moeiteloos het stokje van Ronald  zal overnemen.

Op 15 september start Tiana van Grinsven als bestuurder bij De Zorgcirkel. Zij is per 1 november waarnemend voorzitter. De raad van bestuur zal voor een periode van ongeveer negen maanden worden aangevuld met een interim-bestuurder. De Zorgcirkel gaat de komende periode op zoek naar een vaste invulling van de vacature die ontstaat door het vertrek van Ronald Buijs.

We wensen Ronald veel werkplezier en succes in zijn nieuwe functie.

Rob van Eijbergen,
vicevoorzitter raad van toezicht De Zorgcirkel

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!