14 april: Banenmarkt bij De Zorgcirkel in Purmerend

Wat vind jij leuk en hoe wil jij werken? Alles is mogelijk!

In werken bij De Zorgcirkel is van alles mogelijk. Niet alleen zijn onze functies heel divers, ook in hoe je wilt werken is volop keuze. Tijdens de Banenmarkt op 14 april in Zorgcirkel Novawhere in Purmerend zijn er allerlei kraampjes om je te informeren. In de zorg, maar ook daarbuiten. In en om heel Purmerend. Er zijn heel veel vacatures. Zo is er altijd wel iets dat bij jou past! 

Laat je inspireren en kom langs!

Donderdag 14 april
16.00 tot 20.00 uur
Zorgcirkel Novawhere
Prof. Mr. P.J. Oudlaan 1, Purmerend

Iedereen is welkom!

Recruiter Louis Jong: “Binnen De Zorgcirkel zijn we hard op zoek naar medewerkers in uiteenlopende functies. Van helpende tot dokter en van horecamedewerker tot zorgmanager. Er zijn volop carrièrekansen bij ons. Tijdens de Banenmarkt gaan we met je in gesprek om te kijken wat nu bij jou past en hoe jij het liefst zou werken. Vind je het fijn om ouderen te ondersteunen, trekt de medische kant jou meer, heb je meer interesse in revalidatie of ben je juist goed in organiseren en motiveren? En werk je graag op een zorglocatie of vind je het leuk om mensen thuis te bezoeken?

Ook in hoe je graag wilt werken is van alles mogelijk. Zo kun je binnen de zorgfuncties volgens een vast rooster in een vast team aan de slag of jezelf precies zo inroosteren als je zelf wilt via de flex-pool. Als flexer ben je vast in dienst, maar helemaal vrij in waar en wanneer jij je uren maakt. Dat kan ook per week wisselen. Ideaal om te combineren met bijvoorbeeld je gezin, ander werk of een opleiding.”

Social media Banenmarkt Purmerend 14-04-2022.jpg

Direct aan de slag?

Voor gediplomeerde helpenden (plus), Verzorgenden (IG) en verpleegkundigen hebben we direct een baan. Maar ook als je geen zorgdiploma hebt of wanneer je nog in opleiding bent of hieraan denkt, zouden we het erg leuk vinden als je langskomt.

Voor iedereen is er wel iets en daar laten we je graag kennis mee maken. Kom dus zeker even kijken!

Kun je niet wachten of wil je alvast een voorproefje van onze vacatures? Bekijk ze op www.werkenbijdezorgcirkel.nl.

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!