1e medewerker is gevaccineerd!

15 januari 2021

Vandaag is GGD Zaanstreek-Waterland gestart met vaccineren van het zorgpersoneel van verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorgorganisaties. Onze praktijk- en wondverpleegkundige Sonja Kerssens kreeg als eerste de prik in Sportcomplex De Beuk in Purmerend!  

Sonja werkt op verschillende afdelingen binnen De Zorgcirkel. "Ik zie het vaccin als hét middel om uit deze coronacrisis te komen. Dit doe ik niet alleen voor mijzelf, maar zeker ook voor onze kwetsbare ouderen (cliënten) en mijn naasten. Het uiteindelijke doel is verspreiding van het virus te voorkomen. Tijdens de eerste lockdown heb ik ondersteund op de COVID afdeling. We hebben allemaal de gevolgen ervaren van het sluiten van onze verpleeghuisdeuren. Dit heeft een grote impact gehad op ons allemaal. Met name op onze cliënten die juist de betrokkenheid en liefde van hun familie/vrienden hard nodig hebben. Gelukkig is er door het vaccin nu licht aan het eind van de tunnel.”

Velen volgen
Na Sonja volgen nog heel veel medewerkers van De Zorgcirkel, want er zijn al volop afspraken gemaakt. Zij zullen de komende periode gevaccineerd worden op de GGD-locaties in Purmerend of Alkmaar. Vanaf eind januari zullen we ook starten met het vaccineren van de bewoners van onze zorglocaties.

lr Eerste prik door GGD Zaanstreek-Waterland_15 januari 2021 (002).jpg
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!