Revalidatie

Letterlijk betekent revalideren: weer mobiel worden. De Zorgcirkel is gespecialiseerd in zorg en revalidatie na bijvoorbeeld een operatie, een herseninfarct of bloeding (CVA), ongeval of een andere aandoening. Ook heeft De Zorgcirkel samen met Omring het speciale revalidatieprogramma CO-FIT+ voor mensen die moeten herstellen van COVID-19/corona. 

Een combinatie tussen revalideren thuis en op afspraak bij De Zorgcirkel is ook mogelijk. Dit heet ambulante revalidatie en is vaak een vervolg op revalideren in een van de revalidatielocaties van De Zorgcirkel.

De Zorgcirkel heeft vier locaties voor revalidatie en herstel:  

De Zorgcirkel is oprichter en partner van GRZPLUS, het samenwerkingsverband met Omring voor top revalidatie en herstel. 

Alles is revalideren

De hele dag staat in het teken van het revalidatieproces. Dit betekent niet alleen verschillende therapieën, maar ook zelfstandig aan de slag met dagelijkse bezigheden. Waar nodig wordt u hierin ondersteund. U verblijft in een eenpersoons-appartement. Bezoek is de hele dag van harte welkom, al houden we natuurlijk wel rekening met de therapie. Bezoek mag ook meekijken of zelfs meedoen tijdens de verschillende therapieën indien gewenst.

Persoonlijk revalidatieprogramma

Het revalidatieprogramma is afgestemd op uw revalidatieproces en welke doelen belangrijk en mogelijk zijn om aan te werken. Soms kan het zijn dat u thuis nog verder revalideert of dat een andere woonomgeving beter bij uw situatie past. Thuis staan ook de verschillende therapeuten die u nodig hebt paraat. En als het nodig is regelen wij thuiszorg die u ondersteunt om thuis veilig te kunnen functioneren.

Revalidatie is een samenwerking tussen de cliënt en familie, artsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, psychologen, diëtisten en natuurlijk de zorgmedewerkers. Tijdens het revalidatieproces houden wij, indien nodig, contact met de behandelend arts in het ziekenhuis.

Voor meer informatie kunt u ook onze folder raadplegen: Klik hier voor de folder revalideren en behandelen.

Afspraak maken?

Bel of mail ons voor een afspraak.

Zorgcirkel revalideren en behandelen
T: 088 55 99 777​
E: bemiddelingsbureau@zorgcirkel.com

De Zorgcirkel is partner van GRZPLUS, het samenwerkingsverband met Omring voor top revalidatie en herstel.

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!