Revalidatie

Als je enige tijd moet revalideren, dan kun je bij De Zorgcirkel terecht.  Dit kan in een van de revalidatie-locaties: 

Een combinatie tussen revalideren thuis en op afspraak bij De Zorgcirkel is ook mogelijk. Dit heet ambulante revalidatie en is vaak een vervolg op revalideren in een van de revalidatiecentra van De Zorgcirkel.

Wanneer is revalidatie nodig

Letterlijk betekent revalideren: weer mobiel worden. Dit kan nodig zijn na een operatie, een herseninfarct of bloeding (CVA), ongeval of een andere aandoening. De Zorgcirkel is gespecialiseerd in deze zorg en revalidatie.

Revalidatie is een samenwerking tussen de cliënt en familie, artsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, psychologen, diëtisten en natuurlijk de zorgmedewerkers. Tijdens het revalidatieproces houden wij, indien nodig, contact met de behandelend arts in het ziekenhuis.

Alles is revalideren

De hele dag staat in het teken van het revalidatieproces. Dit betekent niet alleen verschillende therapieën, maar ook zelfstandig aan de slag met dagelijkse bezigheden. Waar nodig word je hierin ondersteund. Je verblijft in een eenpersoons-appartement. Bezoek is de hele dag van harte welkom, al houden we natuurlijk wel rekening met de therapie. Bezoek mag ook meekijken of zelfs meedoen tijdens de verschillende therapieën indien gewenst.

Persoonlijk revalidatieprogramma

Het revalidatieprogramma is afgestemd op jouw revalidatieproces en welke doelen belangrijk en mogelijk zijn om aan te werken. Soms kan het zijn dat je thuis nog verder revalideert of dat een andere woonomgeving beter bij uw situatie past. Thuis staan ook de verschillende therapeuten die je nodig hebt paraat. En als het nodig is regelen wij thuiszorg die je ondersteunt om thuis veilig te kunnen functioneren.

Voor meer informatie kun je ook onze folder raadplegen: Klik hier voor de folder revalideren en behandelen.

Afspraak maken?

Bel of mail ons voor een afspraak.

Zorgcirkel revalideren en behandelen
T: 088 55 99 777​
E: bemiddelingsbureau@zorgcirkel.com

GRZPLUS

De Zorgcirkel is partner van GRZPLUS, het samenwerkingsverband met Omring voor top revalidatie en herstel.

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?
Hoe kunnen wij jou bereiken?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..