Zorg_Algemeen_8.jpg

Logeren bij

Heeft u tijdelijk meer verzorging nodig dan thuis geboden kan worden, maar heeft u géén indicatie voor verblijf in een verzorgingshuis? Dan is Logeren bij De Zorgcirkel iets voor u. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het doormaken van een ziekte waardoor u tijdelijk niet thuis kan zijn en even wil aansterken. Of aan het ontlasten van uw partner of mantelzorger die er een paar dagen tussenuit wil. De Zorgcirkel biedt hiervoor appartementen aan tegen een aantrekkelijk tarief.

Zorg dichtbij
U verblijft binnen de veilige omgeving van een woonzorgcentrum met altijd alle professionele zorg dichtbij. Als u al een thuiszorgindicatie heeft, bieden wij u tijdens uw verblijf dezelfde zorg als thuis. Heeft u nog geen indicatie, maar heeft u tijdens uw verblijf of bij vertrek nog (na)zorg nodig, dan helpen wij u graag bij de aanvraag van een thuiszorgindicatie. Als dit niet mogelijk is, dan kunt u de eventuele zorg en begeleiding natuurlijk ook bij ons afnemen tegen een particulier tarief.

Als u therapie nodig heeft: onze afdeling Revalideren & Behandelen beschikt over ervaren specialisten ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten. Zij werken samen met uw huisarts.

Tarieven
Het logeerarrangement is € 39,15 per persoon per dag en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Overnachting
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Koffie en thee

Dit arrangement is aan te vullen met onderdelen van ons uitgebreide servicepakket.

Waar?
Wij bieden dit arrangement aan in de volgende Zorgcirkel locaties:

Alkmaar: De Vleugels
Edam: De Meermin
Graft-De Rijp: De Mieuwijdt
Landsmeer: De Keern
Middenbeemster: Middelwijck
Oosthuizen: De Seevanck
Purmerend: ​De Viervorst, ​Woonstate Passtoors en ​Transitorium
Zaandam: ​Saenden

Logeeropvang met PGB WLZ Zorg
Woont u nog thuis en heeft u een indicatie met Verblijf vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) met een Persoonsgebonden Budget (PGB), dan kunt u ook gebruik maken van de logeeropvang in een van onze locaties. Deze opvang is bedoeld als tijdelijk verblijf, bijvoorbeeld ter ontlasting van uw mantelzorger. U kunt deze logeeropvang aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Ons bemiddelingsbureau is u daarbij graag behulpzaam.

Tarieven
Het logeerarrangement is € 243,55 per persoon per dag en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Overnachting
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Koffie en thee
  • Zorg di​e nodig is voor een veilig verblijf

Wanneer u beschikt over een PGB WLZ krijgt u deze logeeropvang grotendeels vergoed uit de WLZ. Dit arrangement is aan te vullen met onderdelen van ons uitgebreide servicepakket.

Waar?
Wij bieden dit arrangement aan in de volgende Zorgcirkel locaties:

Edam: De Meermin
Graft-De Rijp: De Mieuwijdt
Landsmeer: De Keern
Middenbeemster: Middelwijck
Purmerend: De Viervorst en Transitorium
Zaandam: Saenden​

​​Komt u van ver?
Bent u familie of een relatie van één van onze cliënten​​* en wilt u het familiebezoek eens wat langer maken? Dan bieden wij de mogelijkheid om bij ons te komen logeren. Zorgcirkel Woonstate heeft hiervoor twee comfortabele hotelsuites beschikbaar. U betaalt € 58,30 per dag. Reserveren is gewenst. Uiteraard is on​tbijten mogelijk; dit is € 8,10 per persoon. Voor meer informatie, beschikbaarheid en reserveringen kunt u zich wenden tot:

Zorgcirkel bemiddelingsbureau
T: 088 55 99 500
E: bemiddelingsbureau@zorgcirkel.com
Bereikbaar van ma t/m vr.

Klik hier voor de folder logeren bij De Zorgcirkel.

* patiënten van het Waterlandziekenhuis.

Heeft u een vraag?

Hoe kunnen we u helpen?
Hoe kunnen we u bereiken?