zinnovators-alarmering.jpg

Mobiele personenalarmering

Mobiele Personenalarmering – Voor in huis en buiten

Mobiele personenalarmering is voor mensen die zowel binnen huis en buiten behoefte hebben aan veiligheid en zelfredzaamheid. U kunt hiermee veilig zelf uw boodschappen doen, fietsen of wandelen en onmiddellijk hulp inroepen als dat nodig is. Voor u én uw familieleden of mantelzorgers een gerust gevoel.

​​​​​​​Het zeer compacte mobiele apparaat heeft een contactknop, waarmee u in geval van nood altijd en overal contact kunt opnemen met familie of mantelzorgers die de opvolging verzorgen. Wij noemen dit het “Family & Friends” abonnement.

Om gebruik te maken van mobiele personenalarmering heeft u de gratis Cirkelpas nodig. U kunt deze aanvragen bij afdeling Zorgcirkel Services.

Hoe werkt het?
Als u de contactknop indrukt, worden gelijktijdig drie vooraf opgegeven contactpersonen gebeld. Alle contactpersonen krijgen een gesproken bericht te horen. De eerste contactpersoon die de oproep accepteert, kan direct met u praten via de alarmknop en krijgt tevens door waar u zich op dat moment bevindt. De overige contactpersonen worden geïnformeerd dat de alarmoproep is afgehandeld.

Veilige zones
Naast mobiele personenalarmering bevat de dienst een uitgebreide locatiebepaling, zodat altijd duidelijk is waar u zich bevindt. Ook kunt u door middel van geo-fencing* veilige zones instellen, bijvoorbeeld als sprake is van dementie. Als de gebruiker zich buiten de zone  begeeft, krijgen de contactpersonen een melding. De complete dienst bestaat uit een mobiele alarmknop en een webportaal/app.

* Het virtueel afbakenen van een geografisch gebied door middel van GPS.

Tarieven mobiele personenalarmering

  • De mobiele alarmeringsdienst bestaat uit een mobiel alarmeringsapparaat (eenmalige aanschaf (€ 127,00), een maandelijks abonnement (€ 15,20) en eenmalige kosten voor activatie (€ 25,35​).
  • Minimale looptijd: 6 maanden.
  • Het abonnement is inclusief 300 belminuten; daarboven betaalt u € 0,08 per minuut.

​U kunt mobiele personenalarmering aanvragen bij:

Afdeling Zorgcirkel Services
T: 088 55 99 500.
E: services@zorgcirkel.com.
Bereikbaar van: ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur.

Klik hier voor de folder mobiele personenalarmering.

Op zoek naar alarmering voor alleen in huis?

Personen alarmering in huis
Heeft u een vraag?

Hoe kunnen we u helpen?
Hoe kunnen we u bereiken?