Kom op 28 mei speeddaten bij Zorgcirkel Saenden!

Zorgcirkel Saenden is op zoek naar nieuwe collega's voor diverse functies. Ben je concreet op zoek naar werk in de zorg of wil je je vrijblijvend oriënteren in deze sector? Op dinsdag 28 mei organiseren we een speeddate voor alle nieuwsgierigen. Van 18.30 - 20.00 uur zitten onze collega's klaar om je alles te vertellen over werken bij Saenden. Ook potentiële carrièreswitchers, herintreders en zij-instromers zijn natuurlijk van harte welkom. 

Wij zijn op zoek naar:
(Wijk)verpleegkundigen
Verzorgende IG
Bejaardenverzorgende / helpende
• Medewerker huishouding
• Huishouding bij cliënten thuis (WMO)
Vakantiekrachten
• Leerling verpleegkundige

Zaanse gastvrijheid
S
aenden is een woonzorgcentrum van De Zorgcirkel, gelegen in het oude hart van Zaandam. Gastvrijheid is een belangrijke waarde. Er zijn dagelijks meerdere activiteiten voor bewoners en buurtbewoners en er kan gezamenlijk gegeten worden. Saenden is bovendien in het bezit van de Roze Loper: een erkenning voor zorginstellingen die aandacht besteden aan seksuele- en genderdiversiteit.​ Kijk voor meer informatie op de pagina van Zorgcirkel Saenden. Nieuwsgierig wat er verder gebeurt in Saenden? Op de Facebook pagina lees je alle laatste nieuwtjes.

Kevin: "Je bent de architect van je eigen leven"

“Mijn moeder werkt al 15 jaar bij De Zorgcirkel. Zij is mijn inspiratiebron geweest om me als zij-instromer aan te melden. Vijf maanden geleden ben ik begonnen als leerling verpleegkundige in Saenden. Ik ben oorspronkelijk opgeleid als metselaar en heb ook in de horeca en als beveiliger gewerkt. Maar de zorg bleef door de positieve verhalen van mijn moeder aan me trekken.

Ik begin de dag met mensen uit bed halen, ze helpen wassen en aankleden. Ik stimuleer mensen om zoveel mogelijk zelf te doen. Door kleine dingetjes, zoals zelf tanden poetsen, bevorder je hun zelfredzaamheid en geef je mensen ook wat van hun eigenwaarde terug. In de middag heb ik meer tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht. Dan maak ik een praatje met de bewoners en neem ik echt de tijd voor ze. 

Je bent de architect van je eigen leven zeg ik altijd. Als je verandering wilt, neem de stap. Je bent nooit te oud om iets nieuws te beginnen. Het werk is soms best zwaar maar ik krijg er ook veel energie van. En de persoonlijke groei die ik in die paar maanden al heb doorgemaakt vind ik heel intens, elke dag leer ik zoveel bij. Het is heel dankbaar werk.”