Contractmanager

Functieprofiel

Contractmanager | Uren in overleg | tijdelijk – leuk voor ZZP-ers | Vastgoed | Purmerend.

Je bent verantwoordelijk voor de inkoop en contracttering, coördinatie en coaching van het team Beheer Onderhoud. Je bent kwartiermaker in een nieuwe functie en een nieuw team.

Dit ga je doen
Jij speelt een cruciale rol in de inkoop en contracttering van onderhoudswerkzaamheden voor al het vastgoed van De Zorgcirkel.

Je bent de rechterhand van de Manager Vastgoed en Nieuw Wonen en bent (mede) verantwoordelijk voor de inkoop en contracttering van onderhoud. Je draagt zorg voor de samenhang en duurzame samenwerking tussen leveranciers en collega’s bij de afdeling Vastgoed en in de regio’s. Je haalt breed in de organisatie op welke randvoorwaarden er ten grondslag moeten liggen aan inkoopcontracten met leveranciers. Je verdiept je in de markt en voert verkennende gesprekken en onderhandelingen met potentiële leveranciers – waarbij kwaliteitseisen en kaders vanuit de organisatie leidend zijn. Je levert een bijdrage aan de analyse en verslaglegging in diverse rapportages en verricht onderzoek of laat onderzoek verrichten naar inzet en gebruik van ingekochte diensten.

Het gaat om een tijdelijke plek van 3-6 maanden waarbij het doel is dat je kwartier maakt en ons ondersteunt in het waar maken van de plannen die wij hebben voor de afdeling Vastgoed en De Zorgcirkel.

Functie-eisen

Wat heb je nodig voor deze functie?
 • Je hebt zin om – samen met ons – deze nieuwe functie, het team en de samenwerking met leveranciers vorm en inhoud te geven.
 • Je bent in staat om inkoopbeleid te ontwikkelen en implementeren en de expertises die nodig zijn om contracten aan te gaan, bij elkaar te brengen.
 • Je hebt een breed netwerk onder leveranciers of kunt dat snel opbouwen.
 • Je kunt het management adviseren over strategisch-tactische beslissingen omtrent inkoop en hebt hier in de praktijk ruime ervaring mee op gedaan.
 • Je bent in staat om gebruikersbehoeften te vertalen naar randvoorwaarden voor contracten en de integraliteit te bewaken tussen geprogrammeerd onderhoud en inkoopcontracten.
 • Je hebt ervaring met het coördineren van een team, hebt vaker collega’s gecoacht en vindt dat leuk om te doen.
 • Je bent communicatief sterk en bent goed in het schakelen tussen verschillende disciplines en collega’s.
 • Je beschikt over ruime technische kennis en hebt een HBO-diploma aangevuld met ruime kennis van technische contractinkoop – welke je, bij voorkeur, kunt aantonen met een diploma.
 • Ruime werkervaring in een soortgelijke functie is nodig om ons op weg te helpen en de rol van kwartiermaker te kunnen vervullen.

De afdeling

De afdeling Vastgoed en Nieuw-Wonen
De afdeling Vastgoed en Nieuw-Wonen begint aan een nieuw hoofdstuk en gaat samen met de regio’s op weg om zorg te dragen voor een veilige en prettige woonomgeving waarbij cliëntbehoefte voor op staat. De uitdaging voor de afdeling Vastgoed zit de komende jaren in hoe we ons vastgoed kunnen laten aansluiten op de woon- en zorgbehoefte van de oudere doelgroep, binnen financiële en beleidskaders. Er staan een aantal grote verbouwingen en renovaties op stapel om Zorgcirkel klaar te maken voor de cliënt van de toekomst. In het totaal werken er ongeveer 15 collega’s op de afdeling Vastgoed. De afdeling bestaat uit vier teams: Beheer & Onderhoud, Huur & Verhuur, Bouwprojecten en Conceptontwikkeling. Jij bent sparringpartner van de Manager Vastgoed.

Het team Beheer & Onderhoud richt zich op het operationele en tactische beheer en onderhoud van de hele vastgoedportefeuille. Dit team heeft als belangrijkste taak het ondersteunen van de regiodirecteuren bij het beheer en onderhoud van alle gebouwen zodat er zo min als mogelijk verstoringen plaatsvinden in de dagelijkse bedrijfsvoering, de continuïteit van de zorg geborgd is en voldaan wordt aan alle wettelijke keuringen en verplichtingen die betrekking hebben op het vastgoed. Het team is verantwoordelijk voor onder meer (adviseren over) inkoop en contracttering van alle onderhoudswerkzaamheden, aansturen en controleren van onderhoudsleveranciers, bewaken wettelijke verplichtingen, onderhoud en keuringen etc.

De lijnen zijn kort op de afdeling, en we zijn slagvaardig. Er is geen sterke hiërarchie, gelijkwaardigheid van medewerkers is uitgangspunt voor ons handelen. Er is aandacht voor ieders inhoudelijke expertise en de menselijke maat. Met de diverse expertises klaren we altijd samen de klus, en dat is wat ons bindt.

Over ons
De Zorgcirkel werkt aan liefdevolle aandacht en professionele zorg voor ouderen en zoekt de verbinding met anderen om dit mogelijk te maken. Wij zijn nieuwsgierig naar de mens. Samen met hun omgeving ontdekken wij waaraan iemand behoefte heeft om als mens onder de mensen te kunnen leven. Dit doen wij niet alleen, maar met andere zorgorganisaties, zorgverzekeraars en gemeenten. Onze droom is een maatschappij waarin alle ouderen zich gezien en gewaardeerd voelen en zij hun bijdrage mogen leveren.

De Zorgcirkel is specialist in ouderenzorg, - behandeling en –revalidatie en biedt met ruim 3600 medewerkers en 1400 vrijwilligers persoonsgerichte zorg aan ruim 7500 cliënten. Dit gebeurt bij voorkeur bij mensen thuis en ook op de 27 locaties. De Zorgcirkel is actief in Zaanstreek-Waterland, Purmerend, Edam-Volendam, Alkmaar, Heiloo-Egmond en omstreken.

Arbeidsvoorwaarden

Wat we bieden
 • Een top job in een leuk team, waarbij je alle kans krijgt een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de functie en het team.
 • We nodigen ZZP-ers nadrukkelijk uit om te solliciteren. Salaris en uren in overleg.
 • Kinderopvang in Purmerend speciaal voor onze medewerkers, die 7 dagen per week geopend is van 06.30 – 23.30 uur. Bij genoeg belangstelling komt er ook nachtopvang bij.
Solliciteer nu!
Vacaturenummer
44462
Standplaats
regio: Purmerend (2)
Aard van dienstverband
Bepaalde tijd
Contact
Help dromen waarmaken
Ben je enthousiast over deze vacature en wil je echt een verschil maken voor niet alleen onze cliënten, maar ook voor onze organisatie? Je kunt direct solliciteren door te klikken op de sollicitatiebutton. Je bent meer dan welkom! Heb je eerst nog vragen of wil je een uitgebreide functiebeschrijving ontvangen? Neem gerust contact op met Aiko van der Lem; 06-29249970. Hij helpt je graag.


Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.