Ergotherapeut

Functieprofiel

Ergotherapeut | parttime | Purmerend | regio Zaanstreek.

Eigen regie en zo min mogelijk afhankelijk van anderen. Dat wil toch iedereen? Dat levensgeluk breng jij als Ergotherapeut in de ouderenzorg bij De Zorgcirkel. Ben je enthousiast en houd je van afwisselend werk? Wordt dan één van onze nieuwe collega’s!

De partner van mevrouw De Vries aan het woord
“Mijn vrouw was altijd een erg actieve vrouw. Zij hecht veel waarde aan een verzorgd uiterlijk en opgeruimd huis. Na haar hersenbloeding lukt het helaas niet meer om dit zelfstandig te doen. Ik help haar natuurlijk, maar met stofzuigen vergeet ik altijd wel iets en haar nagels lakken lukt me niet zo goed zoals zij dat zelf deed. Eigenlijk, ze doet het liever zelf. Zelf-doen is wie zij is, ze voelt zich dan weer meer mens. Ik gun haar zo ontzettend dat ze dit weer zelf kan doen.”

Denk jij direct in mogelijkheden en niet in beperkingen? Kom dan De Zorgcirkel (tijdelijk) versterken met jouw expertise. Wij zijn op zoek naar (bij voorkeur) twee Ergotherapeuten:
  • Ergotherapeut | parttime: combinatiefunctie in WLZ regio Purmerend (max. 12 uur per week) en 1e lijn regio Zaanstreek (max. 16 uur per week);
  • Ergotherapeut | parttime: WLZ regio Purmerend, in het kader van zwangerschapsvervanging voor 5 maanden (periode begin januari – begin juni 2020).

Functie-eisen

Dit vinden wij belangrijk
  • Je hebt (bijna) een diploma Ergotherapie en je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister;
  • Je hebt interesse en inlevingsvermogen voor onze doelgroep ouderen;
  • Je hebt de beschikking over een auto omdat je werkzaam zult zijn bij verschillende locaties van ons in Purmerend (en verschillende thuislocaties in de regio Zaansteek)

Voldoe je nog niet (helemaal) aan bovenstaande punten? Bel gerust met Yvonne of Silvia om even af te stemmen of je toch solliciteren.

De afdeling

Je aanstaande Zorgcirkel collega aan het woord
“Wat is het waardevol om iemand zijn eigen regie terug te kunnen geven. Dat lukt soms al met een klein advies in training of aanpassing. Wij werken in een team waar zelfstandigheid voorop staat en de hulpvraag van de cliënt centraal. Wat heeft iemand nodig om zich te redden tijdens zijn alledaagse activiteiten.
Daarvoor is het noodzakelijk om interdisciplinair te werken, zowel met de cliënt zelf, zorgmedewerkers, collega behandelaren en natuurlijk de mantelzorgers. Persoonsgerichte zorg staat bij ons voorop.”

Arbeidsvoorwaarden

  • Veel eigen regie om je functie vorm te geven bij een organisatie die volop in beweging, leren en ontwikkelingsgericht is;
  • Professionele en gedreven collega’s die hart hebben voor de cliënt maar zeker ook voor elkaar;
  • Bij voorkeur een contract voor 30 uur per week (combinatie WLZ Purmerend en 1e lijn Zaanstreek) of een tijdelijk contract bij voorkeur van 28 uur per week t.b.v. zwangerschapsvervanging (regio Purmerend) voor de periode 6 januari 2020 – 6 juni 2020 (5 maanden);
  • Een aantrekkelijk salaris volgens cao VVT, schaal FWG 55 (inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring);
  • Leuke extra’s zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenopbouw bij een betrouwbaar pensioensfonds, een bijdrage in je sportabonnement of een cursus Mindfullness, een fietsplan én kinderopvang voor onze medewerkers met ruime openingstijden (de eerste vestiging is per 1 juli geopend in Purmerend).
Solliciteer nu!
Vacaturenummer
44781
Inzet in uren
28 - 30
Standplaats
regio: Purmerend (2)
Aard van dienstverband
Bepaalde tijd
Contact
Spreekt de functie je aan en wil je in de regio Purmerend of regio Purmerend / Zaanstreek aan de slag? Solliciteer direct! Wij kijken uit naar je komst!

Wil je eerst nog meer informatie? Neem dan gerust contact op met Yvonne Spit, Manager Behandelzaken via 06 50 08 12 18 of Silvia Reid-Brekhof, Ergotherapeut via 06-30974854.


Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.