Regievoerder

Functieprofiel

Regievoerder | 36 uur gemiddeld | Vastgoed | Purmerend.

Je bent verantwoordelijk voor al het operationele beheer en onderhoud van gebouwen in verschillende regio’s en het aanspreekpunt voor de leveranciers.

Dit ga je doen
Jij speelt als regievoerder een cruciale rol in de planning en coördinatie rondom onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en bent de spin in het web en aanspreekpunt voor de regio en de collega’s die direct betrokken zijn bij het onderhoud alsmede de collega’s van de afdeling Vastgoed. Je adviseert de regio en contractmanager over preventief onderhoud en storingen en bent scherp op het naleven van afspraken met interne en externe leveranciers. Je zorgt ervoor dat groot onderhoud conform het Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) uitgevoerd wordt.

Je staat midden in het team en bent in staat om mensen te verbinden. Je coacht je collega’s vanuit jouw deskundigheid om zo de cliënt de beste zorg- en dienstverlening te bieden.

Het is jouw en ons doel dat onze cliënten optimaal woongenot ervaren.

Functie-eisen

Wat heb je nodig voor deze functie
 • Je hebt zin om – samen met ons – deze nieuwe functie en de samenwerking met het team en de regio’s verder vorm te geven.
 • Je bent in staat om regie te voeren op de uitvoering van het onderhoud en er voor te zorgen dat leveranciers hun afspraken nakomen.
 • Je bent scherp op het tijdig signaleren van financiële overschrijdingen.
 • Je bent in staat om voorstellen te doen voor optimalisatie van onderhoudsprogramma’s en vanuit het MJOP een jaarplan voor de regio te maken.
 • Je bent communicatief sterk, initiatiefrijk en proactief. Daarnaast kun je goed plannen en prioriteiten stellen.
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau op het gebied van bouwkunde of installatietechniek.
 • Kennis met en ervaring van wet- en regelgeving met betrekking tot bouwzaken in de gezondheidszorg en meerjarige werkervaring is handig.

De afdeling

De afdeling Vastgoed en Nieuw-Wonen
De afdeling Vastgoed en Nieuw-Wonen begint aan een nieuw hoofdstuk en gaat samen op weg met de regio’s om zorg te dragen voor een veilige en prettige woonomgeving waarbij cliëntbehoefte voor op staat. De uitdaging voor de afdeling Vastgoed zit de komende jaren in hoe we ons vastgoed kunnen laten aansluiten op de woon- en zorgbehoefte van de oudere doelgroep, binnen financiële en beleidskaders. Er staan een aantal grote verbouwingen en renovaties op stapel om Zorgcirkel klaar te maken voor de cliënt van de toekomst. In het totaal werken er ongeveer 15 collega’s op de afdeling Vastgoed. De afdeling bestaat uit vier teams: Beheer & Onderhoud, Huur & Verhuur, Bouwprojecten en Conceptontwikkeling. Jij hebt een plek in team Beheer & Onderhoud, dat aangestuurd wordt door de contractmanager. In de regio werk je samen met de Facilitair manager en facilitair technisch medewerkers.

Het team Beheer & Onderhoud richt zich op het operationele en tactische beheer en onderhoud van de hele vastgoedportefeuille. Dit team heeft als belangrijkste taak het ondersteunen van de regiodirecteuren bij het beheer en onderhoud van alle gebouwen zodat er zo min als mogelijk verstoringen plaatsvinden in de dagelijkse bedrijfsvoering, de continuïteit van de zorg geborgd is en voldaan wordt aan alle wettelijke keuringen en verplichtingen die betrekking hebben op het vastgoed. Het team is verantwoordelijk voor onder meer het aansturen en controleren van onderhoudsleveranciers, maandelijkse afstemming met regio’s over onderhoud, storingen en aanpassingen, realiseren van kleine aanpassingen, aanspreekpunt voor de regiodirecteuren en facilitair managers, het bewaken wettelijke (regionale) verplichtingen, onderhoud en keuringen etc.

De lijnen zijn kort op de afdeling, en we zijn slagvaardig. Er is geen sterke hiërarchie, gelijkwaardigheid van medewerkers is uitgangspunt voor ons handelen. Er is aandacht voor ieders inhoudelijke expertise en de menselijke maat. Met de diverse expertises klaren we altijd samen de klus, en dat is wat ons bindt.

Over ons
De Zorgcirkel werkt aan liefdevolle aandacht en professionele zorg voor ouderen en zoekt de verbinding met anderen om dit mogelijk te maken. Wij zijn nieuwsgierig naar de mens. Samen met hun omgeving ontdekken wij waaraan iemand behoefte heeft om als mens onder de mensen te kunnen leven. Dit doen wij niet alleen, maar met andere zorgorganisaties, zorgverzekeraars en gemeenten. Onze droom is een maatschappij waarin alle ouderen zich gezien en gewaardeerd voelen en zij hun bijdrage mogen leveren.

De Zorgcirkel is specialist in ouderenzorg, - behandeling en –revalidatie en biedt met ruim 3600 medewerkers en 1400 vrijwilligers persoonsgerichte zorg aan ruim 7500 cliënten. Dit gebeurt bij voorkeur bij mensen thuis en ook op de 27 locaties. De Zorgcirkel is actief in Zaanstreek-Waterland, Purmerend, Edam-Volendam, Alkmaar, Heiloo-Egmond en omstreken.

Arbeidsvoorwaarden

Wat we bieden
 • Een topjob in een leuk team, waarbij je alle kans krijgt een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de functie en het team.
 • Er is volop gelegenheid om opleidingen en trainingen te volgen.
 • Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. De functie is ingedeeld in FWG 50.
 • De functie is in eerste instantie tijdelijk voor de duur van een jaar. Na een jaar bekijken we hoe de functie zich heeft ontwikkeld en kan je contract worden verlengd dan wel worden omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Kinderopvang in Purmerend speciaal voor onze medewerkers, die 7 dagen per week geopend is van 06.30 – 23.30 uur. Bij genoeg belangstelling komt er ook nachtopvang bij.
Solliciteer nu!
Vacaturenummer
44461
Inzet in uren
36
Standplaats
regio: Purmerend (2)
Aard van dienstverband
Bepaalde tijd
Contact
Help dromen waarmaken
Ben je enthousiast over deze vacature en wil je echt een verschil maken voor niet alleen onze cliënten, maar ook voor onze organisatie? Je kunt direct solliciteren door te klikken op de sollicitatiebutton. Je bent meer dan welkom! Heb je eerst nog vragen of wil je een uitgebreide functiebeschrijving ontvangen? Neem gerust contact op met Aiko van der Lem 06-29249970. Hij helpt je graag.


Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.