Specialist Ouderengeneeskunde

Functieprofiel

Specialist Ouderengeneeskunde | uren in overleg | Zaandam.

Waar wij voor staan

Onze organisatie biedt senioren diverse vormen van wonen, welzijn, services, behandeling en zorg aan, variërend van beperkte ondersteuning bij cliënten thuis tot aan intensieve verpleging bij één van onze locaties. De Zorgcirkel biedt persoonsgerichte zorg en ondersteunt ook bij de wens om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.

Functie-eisen

Wat heb je nodig voor de functie
  • Je bent in het bezit van een afgeronde academische opleiding tot Geneeskundige en hebt die (bijna) aangevuld met het Specialisme Ouderengeneeskunde.
  • Ben je nu ervaren huisarts en overweeg je de overstap, bel gerust voor meer informatie.
  • Besluitvaardig, analytisch en kunt coachend communiceren. Dat is prettig voor onze cliënten maar ook voor al je collega’s waar je nauw mee samenwerkt.
  • Een rijbewijs en de beschikking over een auto is nodig omdat je voor meerdere locaties in de Zaanstreek werkt.

De afdeling

Jacqueline Souw, Specialist Ouderengeneeskunde bij de Zorgcirkel aan het woord:
“Echt verdiepen in je cliënt. Niet alleen kijken naar de ziekte, maar werkelijk de diepte in gaan en onderzoeken waar ziektebeelden of onbegrepen gedrag door ontstaat. En welk effect heeft dit in het dagelijks leven. Samen met het multidisciplinaire team ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn en welke zorg het beste ingezet kan worden. Als Specialist Ouderengeneeskunde geef je maximale aandacht aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Hoe betekenisvol wil je het hebben?”

Arbeidsvoorwaarden

Wat we bieden
Als Specialist Ouderengeneeskunde bij de Zorgcirkel in Zaandam, richt je je op cliënten die chronische zorg nodig hebben. Bij ons krijg je onderwijsbegeleidingstaken; bieden wij ruimte voor de ontwikkeling van onze interne structuur van de medische dienst, en het positioneren van de medische dienst binnen de organisatie; volg je ontwikkelingen en neem je deel aan relevante netwerken.
Een uitdagende functie bij een vernieuwende organisatie, onze droom is landelijk toonaangevend zijn. Tja we hebben ambitie. Je werkt samen met meerdere specialisten niet alleen ouderengeneeskunde, maar ook AIOS, psychologen, diëtisten, logopedisten, ergotherapeuten, medische praktijkondersteuners; bevlogen en professionele zorgmedewerkers; en wat dacht je van een vakgroep met ongeveer 16 artsen. Elke dag in een team met een gezamenlijk doel: een optimale kwaliteit van leven voor onze cliënten.

Salaris minimaal 4.319,02 en maximaal € 7.870,99 (afhankelijk van opleiding en ervaring).
Solliciteer nu!
Vacaturenummer
43161
Inzet in uren
24 - 36
Standplaats
regio: Zaandam (1081)
Aard van dienstverband
Bepaalde tijd
Contact
Help dromen waarmaken
Wij geloven in een maatschappij waarin alle ouderen zich gezien en gewaardeerd voelen en waaraan zij blijven bijdragen. Deel jij deze visie en is persoonsgericht werken voor jou vanzelfsprekend? Dan maken we graag kennis met je. Bel voor meer informatie met Jacqueline Souw, specialist ouderengeneeskunde 06-26736669 of met Esther Mekel, Regiomanager via ons algemene telefoonnummer 088-5599500.

Wil je direct solliciteren, klik dan op de sollicitatiebutton. Wat ons betreft heel graag tot snel.