Zorgcoördinator

Functieprofiel

Zorgcoördinator | 32 uur per week | locatie De Keern | Landsmeer.

Zo ziet je dag eruit

De functie Zorgcoördinator is een veelzijdige en verantwoordelijke functie, die elke dag anders is. In de eerste plaats coördineer en stuur je de dagelijkse zorg- en dienstverlening aan, waarbij je functioneel en coachend leiding geeft aan de medewerkers die betrokken zijn bij de toegewezen cliënten. Begeleidende taken verricht je op een werkwijze, bijzonderheden signaleer en rapporteer je in het kader van de dagelijkse zorgverlening en het toezien op de uitvoering van multidisciplinaire zorgtaken. Je bent actief bezig met MDO’s, door er niet alleen aan deel te nemen maar ze ook voor te bereiden; en niet te vergeten: het uitvoeren van ADL zorg en het verrichten van complexe zorgtaken. Lijkt dit je een leuke functie? Lees dan gauw verder.

Functie-eisen

Wat heb je nodig voor deze functie
  • (Bijna) een diploma Verpleegkundige niveau 4 met BIG registratie of vergelijkbaar;
  • kennis en ervaring met zorg coördinatie is vereist;
  • je hebt zowel oog voor de cliënten als de medewerkers en steekt graag de handen uit de mouwen;
  • je hebt improvisatietalent, bent sociaal en flexibel inzetbaar;
  • Je houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en verplichte bijscholing (BIG);
  • voldoe je (nog) niet helemaal aan bovenstaande punten, bel gerust om even af te stemmen of je toch kunt solliciteren, of dat we eventueel een andere leuke vacature voor je hebben.

De afdeling

De Keern is een verpleeghuis met 48 bewoners verdeeld over drie etages. Op de BG wonen hoofdzakelijk somatische bewoners. Op de 1de etage somatische en psychogeriatrische bewoners en op de 2de etage alleen psychogeriatrische bewoners.

In de Keern zijn, op de 1de en 2de etage, units gerealiseerd voor persoonsgericht wonen. De sfeer die we uit willen stralen is huiselijk en herkenbaar, gericht op de belevingswereld van de bewoners. De zorgteams worden zoveel mogelijk ingezet op dezelfde groep bewoners. Er is nog veel werk te verzetten en er is volop ruimte voor inbreng van ideeën.

Van de zorgcoördinator wordt verwacht dat hij/zij mede verantwoordelijk is voor het uitvoeren van met name specialistische zorg op de locatie, afdeling en groep.

Arbeidsvoorwaarden

Bepaalde tijd, 1 jaar.
Bij gebleken geschiktheid, daarna mogelijkheid tot vast dienstverband. Dit geldt niet voor interne medewerkers met een onbepaalde tijd contract.
32 uur per week, wisselend rooster.
Salariëring is conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). De functie is ingedeeld in FWG 45. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
Solliciteer nu!
Vacaturenummer
43442
Inzet in uren
32
Standplaats
regio: Landsmeer (3)
Aard van dienstverband
Bepaalde tijd
Contact
Lara Almekinders, zorgmanager, tel: 088-5599500


Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.