Basisarts GRZ

Functieprofiel

Basisarts GRZ | Parttime | Fulltime | Purmerend | Geriatrische Revalidatie Zorg.

Invloed hebben op de ouderenzorg van de toekomst? Kom bij ons werken als basisarts in de revalidatie zorg. Kies je voor specialisatie ouderengeneeskunde, dan helpen wij jou graag aan een opleidingsplek.

Wat ga je allemaal doen
Als basisarts in de revalidatie zorg kun je veel betekenen in het leven van chronisch zieke cliënten met een complexe zorgvraag. Veelal is er sprake van co-morbiditeit, wat allemaal effect heeft op elkaar. Een complexe medische puzzel waar jouw expertise nodig is voor het herstellen of het behouden van het dagelijks functioneren. Meestal gaat het om kwetsbare ouderen, maar soms ook jongere cliënten. De cliënten zijn tijdelijk bij ons. Zij hebben behandeling nodig voor hun herstel of revalidatie op de GRZ afdeling. Onder supervisie van de specialist ouderengeneeskunde diagnosticeer je en behandel je de ziekte(n) én je kijkt naar de mens achter de cliënt en diens omgeving. Ook doen we wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met collega zorgaanbieders en de HVA, waar ook jij een bijdrage aan mag leveren. Heel graag bieden wij jou een prachtige periode om je te oriënteren op een specialisatierichting.

Functie-eisen

Wat heb je nodig voor deze functie
 • WO Geneeskunde afgerond
 • Interesse en inlevingsvermogen voor onze doelgroep ouderen
 • Brug bouwen / versterken naar het verpleegkundig team en wijkverpleegkundigen, zodra zij de zorg van jou overnemen. Kunnen verbinden, samenwerken, communicatie, inzicht zijn hierbij belangrijke kwaliteiten.
 • Een auto (ivm verschillende locaties binnen Purmerend)
Voldoe je (nog) niet helemaal aan bovenstaande punten, bel gerust even met Marjory Smiers of Jessica Sleeswijk om af te stemmen of je toch kunt solliciteren.

De afdeling

Je verwacht het misschien niet maar revalidatie in de ouderenzorg bij De Zorgcirkel is net zo dynamisch en uitdagend als in een ziekenhuis. Alleen beter en leuker op het gebied van verdieping en samenwerking. We hebben namelijk meer tijd voor de revalidant en er is geen hiërarchische cultuur, iedereen draagt zijn steentje bij. Veel ogen maken onze hoge standaard voor kwaliteitszorg waar. Stiekem zijn we daar erg trots op.
Wat velen nog niet weten is dat wij ons handelen wetenschappelijk willen onderbouwen in samenwerking met UNO ( universiteit netwerk ouderen) en Hogeschool van Amsterdam.

Arbeidsvoorwaarden

Wat we bieden
 • Super enthousiaste collega’s;
 • Behalve een interessante en leerzame leeromgeving, zijn er ook heel veel opleidingsmogelijkheden, vraag er gerust naar, bijvoorbeeld een opleidingsplek voor de specialisatie naar specialist ouderen geneeskunde;
 • een leidinggevende die dichtbij jou staat en echt aandacht heeft;
 • Een interne coach (supervisor) die jou coacht zowel op inhoud als op persoonlijke groei.
 • je salaris is conform cao VVT en is ingedeeld in FWG 65 (min. €3582 en max. €5395) en per 1 juni 2020 een cao verhoging van 3,5%;
 • Leuke extra’s waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een bijdrage aan je sportabonnement, 50% pensioen bijdrage door de werkgever, een fietsplan.
 • Speciaal voor al onze eigen medewerkers kinderopvang, die élke dag geopend is van 06:30-23:30 uur.
Solliciteer nu!
Vacaturenummer
46401
Standplaats
regio: Purmerend (GRZ) (1721)
Aard van dienstverband
Bepaalde tijd
Contact
Help dromen waarmaken
Ben je enthousiast over deze vacature en wil je echt een verschil maken voor niet alleen onze revalidanten, maar ook onze organisatie? Je kunt direct solliciteren door te klikken op de sollicitatiebutton. Wij kijken uit naar je komst!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjory Smiers, Directeur GRZ 06-10256746 of Jessica Sleeswijk, Directeur medisch GRZ 06-535591398.

Geschikte kandidaten worden direct uitgenodigd.Wat ons betreft tot ziens!

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.