Basisarts

Functieprofiel

Wij zijn per februari 2020 voor het medisch behandelteam in de regio Purmerend op zoek naar een enthousiaste en betrokken

BASISARTS
24-36 uur per week
Je bent zelfstandig belast met het medisch onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en begeleiden van cliënten met een niet complexe enkel- of meervoudige hulpvraag.
Complexe, samengestelde zorgvragen doe je onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde. Je maakt deel uit van het multidisciplinair zorgteam waarin de specialist ouderengeneeskunde de eindverantwoordelijkheid draagt voor het multidisciplinair behandelplan. Je neemt een proactieve rol in het evalueren, bewaken en verbeteren van de kwaliteit van de medische zorgverlening. Je neemt deel aan de bereikbaarheidsdienst.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Geneeskunde en staat ingeschreven in het BIG register. Je hebt affiniteit met kwetsbare ouderen en zijn omgeving. Ervaring met de chronische ouderenzorg is een pré. Je bent besluitvaardig, analytisch, servicegericht en hebt overtuigingskracht. Daarnaast heb je een verantwoordelijkheidsgevoel, doorzettingsvermogen en kun je teamgericht en multidisciplinair werken. Je hebt interesse in nieuwe ontwikkelingen binnen het eigen vakgebied en de ouderenzorg in het algemeen.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een flexibele instelling.
Je bent BIG geregistreerd als Basisarts (ANIOS).
Voor deze functie heb je een rijbewijs nodig en de beschikking over een auto.

De afdeling

De Zorgcirkel ontdekt samen met onze cliënten en de mensen om hem of haar heen, welke behoeften zij hebben in deze fase van hun leven. Zodat zij het leven ten volle kunnen blijven beleven, als mens onder de mensen. Samen met de cirkel van vertrouwde mensen in hun omgeving zorgen wij voor professionele hulp.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen een regio die zich kenmerkt door korte lijnen, diversiteit aan werkzaamheden met oog voor vernieuwing en fijne collega’s ? Waar persoonsgericht én interdisciplinair werken hoog in het vaandel staat?
Wil je weten hoe het is om buiten het ziekenhuis te werken? Bijvoorbeeld op afdelingen PG en somatiek. Of lijkt het je leuk om als arts verbonden te zijn aan de geheugenpoli.
Of misschien heb je wel de ambitie om specialist ouderengeneeskunde te worden?
Dan hebben we een leuke leerzame werkplek voor jou als basisarts.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden, naast heel veel (secundaire) arbeidsvoorwaarden, ruimte voor ontwikkeling en een uitdagende baan. De functie Basisarts is ingedeeld in FWG 65 conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
Solliciteer nu!
Vacaturenummer
45681
Inzet in uren
24 - 36
Standplaats
regio: Purmerend (2)
Aard van dienstverband
Bepaalde tijd
Contact
Hebben we je interesse gewekt? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Trees Lugtigheid, Specialist Ouderengeneeskunde Senior, telefoon 06 19022788 of Yvonne Spit, telefoon 06 50081218. Je kunt via de website solliciteren: www.zorgcirkel.nl


Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.