Diëtist

Functieprofiel

Voor de regio Purmerend zoeken wij een

Diëtist (32 uur)

Wat ga je doen?
In een hecht team help je onze cliënten met hun voedingspatroon en leefstijl. Hierbij stel je de behoeften van de cliënt centraal. Daarnaast adviseer je mantelzorgers en zorgmedewerkers en ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de afdeling Diëtetiek binnen De Zorgcirkel.

Je cliënten wonen in verschillende locaties in de regio Purmerend of wonen nog thuis. De afdelingen waar je werkzaam bent zijn somatiek en psychogeriatrie. Soms moet je invallen op de geriatrische revalidatie zorg. Verder ben je werkzaam voor 8 uur in regio Zaanstreek. Om je advies op hun situatie af te stemmen, is het belangrijk dat je enige kennis van deze vakgebieden hebt. Daarnaast verricht je ook werkzaamheden in de 1e lijn. Zelfstandig en pro-actief kunnen werken zijn daarbij essentiëel.

Functie-eisen

Heb jij
affiniteit met ouderen, een afgeronde hbo-opleiding Voeding en Diëtiek en bij voorkeur enige jaren werkervaring? En heb je een eigen auto om bij je cliënten te komen?
Wij vinden het verder belangrijk dat je verantwoordelijkheid neemt voor je werk.
Je voelt je goed bij zowel solistisch als multidisciplinair werken. Voor interdisciplinair én persoonsgericht werken loop je warm en je wil graag aan deze ontwikkelingen een bijdrage leveren. Je hebt interesse in nieuwe ontwikkelingen binnen het eigen vakgebied en de ouderenzorg in het algemeen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling.

De afdeling

De Zorgcirkel is specialist in ouderenzorg. Onze droom is een maatschappij waarin alle ouderen zich gezien en gewaardeerd voelen en zij hun bijdrage mogen leveren. Wil jij ons hierbij helpen?

Bianca: “Werken in de ouderenzorg is absoluut niet saai. Mensen denken soms dat er met ouderen niet zoveel meer valt te bereiken, maar zo zie ik het niet. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is dat je je leven kunt leven zoals je dat wilt, ook als je ouder bent en niet alles meer vanzelf gaat. Ik vind het een uitdaging om daar een bijdrage aan te leveren.”

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je:
een jaarcontract voor 32 uur per week in een klein team van 5 diëtisten. Je salaris bedraagt maximaal € 3.582,26 bruto per maand o.b.v. fulltime dienstverband.
Als medewerker van De Zorgcirkel krijg je een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder o.a. een fietsplan, fitnessregeling en de ‘Personeelsvoordeelwinkel’.
Solliciteer nu!
Vacaturenummer
45661
Inzet in uren
32
Standplaats
regio: Purmerend (2)
Aard van dienstverband
Bepaalde tijd
Contact
Hebben we je interesse gewekt? Solliciteer.
We zien je brief en CV graag voor 17 december tegemoet.
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Afra Botman, telefoon 06 53971082 of Yvonne Spit, telefoon 06 50081218. Je kunt via de website solliciteren: www.zorgcirkel.nl


Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.