Helpende (plus) Flex

Functieprofiel

Helpende (plus) | Parttime | Flexbureau | Noord-Holland.

Met toewijding en passie onze cliënten de beste zorg bieden die zij verdienen. Onze cliënten zijn senioren en wonen in een intramurale setting, wonen thuis (thuiszorg) of revalideren. Ga de uitdaging aan als flex medewerker. Wij bieden je de gelegenheid om te werken op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen. Zo ervaar je welke afdeling het beste bij je past. En als flexmedewerker ben je altijd meer dan welkom niet alleen door je helpende hand, maar ook door je frisse blik omdat je zoveel ervaring meebrengt.

Dit ga je doen

Flex medewerker
Werken wanneer het jou het beste uitkomt en heel veel diversiteit. We plannen je vier weken vooruit, op verschillende afdelingen in de door jou gekozen regio.

Detacheren als flexmedewerker
Wil je voldoende afwisseling maar ook de zekerheid van vaste contracturen? Ook dat kan bij De Zorgcirkel! We bieden je een contract voor minimaal 24 uur per week. Je wordt flexibel ingezet én minimaal drie keer per jaar word je verbonden aan een vaste afdeling, waar je dezelfde taken krijgt als een vaste medewerker. We kunnen je ver vooruit plannen, dus je weet precies waar je aan toe bent en dat binnen de afgesproken contracturen.

Hoe leuk wil je het hebben?!

Functie-eisen

Wat heb je nodig voor deze functie
 • (bijna) diploma Zorg en Welzijn vanaf niveau 2, bijvoorbeeld Helpende;
 • je bent flexibel, stressbestendig en je durft vragen te stellen als je iets nog niet weet;
 • het is fijn als je een proactieve houding hebt en je snel het werk eigen maakt;
 • computervaardig;
 • voldoe je (nog) niet helemaal aan bovenstaande punten, bel gerust om even af te stemmen of je toch kunt solliciteren, of dat we eventueel een andere leuke vacature voor je hebben. Wil je liever vakantiekracht worden voor een heel jaar? Ook dat is mogelijk!

De afdeling

Wij hebben bijna 30 locaties verspreid in de regio’s Alkmaar, Egmond, Heiloo, Volendam, Edam, Zaandam, Purmerend, Dijkland Ziekenhuis. Je gaat aan de slag met professionele en gedreven collega’s, die hart hebben voor de cliënten én voor elkaar. De Zorgcirkel is volop in beweging, lerend en ontwikkelingsgericht.

Arbeidsvoorwaarden

Wat we bieden
 • een hartelijk welkom en een goede inwerkperiode;
 • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, scholingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden;
 • een mooi pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 8% vakantietoeslag, 7,4% eindejaarsuitkering, een bijdrage aan je sportabonnement.
 • kinderopvang speciaal voor onze medewerkers is in juli geopend in Purmerend, opvang 06.30 tot 23.30 uur. Bij voldoende interesse breiden de tijden ook naar ’s nachts uit;
 • je komt direct in dienst en je krijgt een cao VVT salaris FWG 25 min €1747 max €2397;
 • en ook nog eens de eigen regie over je werkdagen, werktijden én werkplek(ken)!
Solliciteer nu!
Vacaturenummer
43901
Inzet in uren
24
Standplaats
regio: Algemeen Flexbureau (1501)
Afdeling
Planbureau
Aard van dienstverband
Bepaalde tijd
Contact
Dit is zo’n leuke baan dat je vergeet dat je aan het werk bent!
Klik op de sollicitatiebutton om direct te solliciteren.

Eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Jolanda Westra-van Ommeren, Intercedent via 06-23391470. Je kunt ook altijd vrijblijvend binnenlopen bij ons Flexbureau aan de Koestraat in het centrum van Purmerend.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.