Huishouding Thuiszorg

Functieprofiel

Medewerker Huishouding | Thuiszorg | WMO | parttime | Noord-Holland.

Een fris en opgeruimd huis voor onze cliënten, een vrolijke lach bij binnenkomst, een leuk praatje. Onze cliënten zien zo uit naar jouw komst. Zo betekenisvol is jouw werk. Als medewerker huishouding thuiszorg (ook wel medewerker huishouding WMO genaamd) heb je een ondersteunende rol bij mensen thuis. Je helpt niet alleen bij het huishouden, maar biedt vaak ook een luisterend oor en net even dat beetje meer aandacht. Wist je dat de helft van de ouderen in Nederland eenzaam is? Daar kun jij verandering in brengen alleen al door je aanwezigheid. Werk wat er echt toe doet, meer dan je denkt.

Wat heb je nodig voor deze functie?
Zorg je graag voor een schoon huis, ben je in voor een grapje en weet jij hoe je een glimlach op het gezicht van onze cliënten kunt krijgen? Ben je betrouwbaar, betrokken, integer en enthousiast? Kun je zelfstandig werken, ben je geduldig en flexibel? Dan ben je meer dan welkom als onze Zorgcirkel collega.

Functie-eisen

Dit ben jij
  • je hebt een hart voor de zorg, gecombineerd met betrouwbaarheid en betrokkenheid;
  • het is handig dat je in Noord Holland woont (de regio van De Zorgcirkel), maar je bent vooral enthousiast en je hebt plezier in je werk;
  • bij voorkeur heb je ervaring in de huishouding, zorg je graag voor een schoon huis en weet je hoe je een glimlach op het gezicht van onze cliënten kunt krijgen;
  • verder ben je zelfstandig, geduldig, flexibel en beschik je over eigen vervoer.
  • voldoe je (nog) niet helemaal aan bovenstaande punten, solliciteer gerust, dan kijken we samen of je geschikt bent voor deze vacature of één van onze andere leuke vacatures zoals Algemeen Medewerker Hoteldienst of Medewerker Gastvrijheid.

De afdeling

Wij zijn actief in Noord-Holland in de regio’s Zaanstreek-Waterland, Purmerend, Edam-Volendam, Alkmaar en Heiloo-Egmond. Er is vast een regio dicht bij jouw woonplaats.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden
Solliciteer nu!
Vacaturenummer
43781
Inzet in uren
4 - 15
Standplaats
regio: De Zorgcirkel (1301)
Contact
Leuk baan toch?!
Kun je niet wachten om het leven van onze cliënten nog mooier te maken? Klik op de sollicitatiebutton om direct te solliciteren.

Wil je eerst meer informatie, kennismaken of een dagdeel meelopen? Neem gerust contact op metMellany Wagenaartelnr. 06-13273556.


Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.