Praktijkverpleegkundige

Functieprofiel

Praktijkverpleegkundige Ouderenzorg | parttime | Purmerend.

Als gespecialiseerde praktijkverpleegkundige ouderenzorg is je belangrijkste opgave periodieke controles doen en de preventieve monitoring van ouderen met somatische en/of psychogeriatrische klachten in de navolgende aandachtsgebieden: COPD, CVRM, Mellitus en wondzorg.

Wat ga je doen?
Als voortrekker van de aandachtsvelden COPD en CVRM coördineer en initiateer je dit gedeelte van de ouderenzorg. Je verleent - naast verpleegkundige zorg - gedelegeerde medisch-inhoudelijke geneeskundige zorg, aan ouderen met een chronische ziekte, co-morbiditeit en een verhoogde kwetsbaarheid. Je zorgt voor coördinatie en afstemming op de aandachtsgebieden COPD, CVRM, Mellitus en wondzorg. Je werkt nauw samen met de specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, verpleegkundig specialisten en doktersassistentes onder supervisie van de specialist ouderengeneeskunde. Je werkt voor meerdere locaties en afdelingen in de regio Purmerend. Als mens vinden we het prettig dat je laagdrempelig bent, makkelijk benaderbaar voor je cliënten en collega’s.

Functie-eisen


Wat heb je nodig voor deze functie?
 • Diploma Verpleegkunde en BIG-registratie,
 • HBO opleiding met specialisatie Praktijkverpleegkundige Ouderenzorg / Somatiek
 • Affiniteit met de ouderenzorg en bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Als mens ben je een verbinder, toegankelijk, je hebt coachende vaardigheden en samenwerken zit van nature in je.
 • Voorgangsbewaking, planning en coördinatie gaan je van nature af.

Twijfel je of je helemaal voldoet aan deze wensen, maar heb je toch het gevoel te passen op deze vacature, bel gerust met Yvonne Spit, manager behandelzaken om je kansen te bespreken.

De afdeling

Je werkt voornamelijk in de regio Purmerend waar we verschillende locaties hebben. Je doelgroep bestaat uit zowel intramurale als extramurale cliënten. Ons team kenmerkt zich door korte lijnen, diversiteit aan werkzaamheden met oog voor vernieuwing en fijne collega’s.

Arbeidsvoorwaarden

 • Veel regelruimte om je eigen functie vorm te geven.
 • CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) is van toepassing.
 • De functie is ingedeeld in FWG 50 (min €2.468 en max €3.582).
 • Contract voor 24 uur met mogelijkheid tot contract voor onbepaalde tijd.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenopbouw bij een betrouwbaar Pensioenfonds Zorg en Welzijn, fietsplan, bijdrage in je sportabonnement of een cursus Mindfullness.
 • Kinderopvang in Purmerend (Villa Willemina) speciaal voor onze medewerkers, die 7 dagen per week geopend is van 06.30 – 23.30 uur.
Solliciteer nu!
Vacaturenummer
46021
Inzet in uren
24
Standplaats
regio: Purmerend (2)
Aard van dienstverband
Bepaalde tijd
Contact
Leuke functie? Solliciteer snel en word onze nieuwe collega. Wil je eerst meer informatie, neem gerust contact op met Yvonne Spit, manager behandelzaken 06 50 08 12 18.
Of bel het Medisch Meldpunt, 088-559444, tussen 10.00-12.00 uur en 14.00-16.30 uur. Zij kunnen je doorverbinden met de aanwezige praktijkverpleegkundige.


Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.