Specialist Ouderengeneeskunde GRZ

Functieprofiel

Specialist Ouderengeneeskunde GRZ | SOG | Parttime | Fulltime| Purmerend| Transitorium.

Een Specialist Ouderengeneeskunde die niet van een gespreid bedje houdt, maar zin heeft in nieuwe ontwikkelingen en een bijdrage wil leveren aan wetenschappelijk onderzoek. Ouderenzorg, dynamischer dan je denkt. We dagen je uit!

Samen met zeer gemotiveerde collega’s werk je aan revalidatie en herstel in het transitorium van het Dijklander Ziekenhuis. Je biedt multidisciplinaire zorg en ondersteunt bij de wens om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Als specialist ouderengeneeskunde heb je hierin een actieve rol door nieuwe concepten aan te dragen, te onderzoeken of de nieuwste ontwikkelingen te implementeren.
Je werkt samen met meerdere specialisten niet alleen ouderengeneeskunde, maar ook AIOS, psychologen, diëtisten, logopedisten, ergotherapeuten, medische praktijkondersteuners; bevlogen en professionele zorgmedewerkers; en wat dacht je van een vakgroep met ongeveer 16 specialisten ouderengeneeskunde. Elke dag in een team met een gezamenlijk doel: een optimale kwaliteit van leven voor onze revalidanten.

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een afgeronde academische opleiding tot Geneeskundige en hebt die (bijna) aangevuld met het Specialisme Ouderengeneeskunde.
  • Besluitvaardig, analytisch en je kunt coachend communiceren. Dat is prettig voor onze revalidanten maar ook voor al je collega’s waar je nauw mee samenwerkt.
Voldoe je (nog) niet helemaal aan bovenstaande punten, bel gerust even met Marjory Smiers of Jessica Sleeswijk om af te stemmen of je toch kunt solliciteren.

De afdeling

Je verwacht het misschien niet maar revalidatie in de ouderenzorg is behoorlijk dynamisch en uitdagend. Er wordt veel ontwikkeld, niet alleen omdat de noodzaak er is, maar ook omdat het leuk is. We hebben meer tijd voor de revalidant en er is geen hiërarchische cultuur, iedereen draagt zijn steentje bij. Veel ogen maken onze hoge standaard voor kwaliteitszorg waar. Stiekem zijn we daar erg trots op.
Wat velen nog niet weten is dat wij ons handelen wetenschappelijk willen onderbouwen in samenwerking met UNO ( universiteit netwerk ouderen) en Hogeschool van Amsterdam.

Arbeidsvoorwaarden

Bij ons krijg je onderwijsbegeleidingstaken; bieden wij ruimte voor de ontwikkeling van onze interne structuur van de medische dienst en het positioneren van de medische dienst binnen de organisatie; volg je ontwikkelingen en neem je deel aan relevante netwerken.
Een uitdagende functie bij een vernieuwende organisatie, onze droom is landelijk toonaangevend zijn. Tja we hebben ambitie
  • FWG 75 conform cao VVT (min. €4989 en max €7870), afhankelijk van ervaring.
  • Leuke extra’s waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een bijdrage aan je sportabonnement, 50% pensioen bijdrage door de werkgever, een fietsplan.
  • Speciaal voor al onze eigen medewerkers kinderopvang, die élke dag geopend is van 06:30-23:30 uur.
  • Uren in overleg en een contract voor onbepaalde tijd.
Solliciteer nu!
Vacaturenummer
45761
Standplaats
regio: Purmerend (2)
Afdeling
Transitorium
Aard van dienstverband
Onbepaalde tijd
Contact
Ben je enthousiast over deze vacature en wil je echt een verschil maken voor niet alleen onze revalidanten, maar ook voor onze organisatie? Je kunt direct solliciteren door te klikken op de sollicitatiebutton. Wij kijken uit naar je komst!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjory Smiers, Directeur GRZ 06-10256746 of Jessica Sleeswijk, Directeur medisch GRZ 06-535591398.


Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.