Teamleidinggevende Huishouding

Functieprofiel

Teamleidinggevende huishouding | parttime | regio Egmond en Heiloo.

Enthousiast. Overstijgend. Servicegericht. Klantgericht. Dit is wat wij zoeken in een teamleidinggevende voor onze regio. Een mooie uitdaging waarbij je je de functie helemaal eigen kan maken omdat het om een nieuwe rol gaat.

Dit ga je doen
Wanneer je aan het einde van je dienst de deur uit gaat, loopt alles op rolletjes binnen de teams die je aanstuurt. Ze staan met elkaar in verbinding en hebben een succesvolle samenwerking. Er is een goede en efficiënte inzet van medewerkers, middelen en materialen. Hier zal je overigens ook de administratie voor bijhouden.
Functioneel ga je leiding geven aan medewerkers van de huishouding- en linnendienst. Omdat je verantwoordelijk wordt voor het organiseren, coördineren en controleren van de huishoudelijke processen is het ook belangrijk dat je overstijgend kunt denken. Daarnaast coördineer en bewaak je de huishoudelijke werkzaamheden, voor zowel cliënten die thuis wonen als intern bij onze locaties. Voor de cliënten wordt je ook de contactpersoon m.b.t. huishoudelijk werk.

Functie-eisen

Dit helpt je goed op weg;
  • Affiniteit met de ouderenzorg en huishouding;
  • Leidinggevende ervaring, een MBO diploma richting facilitair en een VSR certificaat is een pré;
  • Je bent representatief, zelfstandig, daadkrachtig en communicatief vaardig en je hebt praktische ervaring in schoonmaakdiensten;
  • Ervaring met werkroosters / werkverdeling maken en je kunt prima overweg met een computer.

De afdeling

Je gaat aan de slag met professionele en gedreven collega’s, die hart hebben voor de cliënten én voor elkaar. De Zorgcirkel is volop in beweging, lerend en ontwikkelingsgericht. Onze zorg stemmen wij zo goed mogelijk af op de persoonlijke wensen en mogelijkheden van onze cliënten. Je wordt verantwoordelijk voor de regio Egmond / Heiloo en gaat voornamelijk werken vanuit onze locatie Prins Hendrik.

José Zonneveld: ‘’Je gaat werken met hele leuke collega’s, binnen een team waar de laatste jaren nieuwe mensen bij zijn gekomen. De sfeer is hierdoor nog leuker geworden. Doordat je gaat werken in een rayon met verschillende huizen is het belangrijk dat je goed overzicht kunt houden, waardoor leidinggevende ervaring nodig is.’’

Arbeidsvoorwaarden

Wat we bieden
  • Een hartelijk welkom en een gedegen inwerkperiode;
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en diverse scholingsmogelijkheden;
  • Een jaarcontract met de intentie tot onbepaalde tijd, voor 28 uur p/w en salariëring conform de cao VVT. FWG 45 (min. €2.338 en max €3.153 o.b.v. 36 uur p/w);
  • Een functie voor minimaal 4 dagen per week;
  • Leuke extra’s waaronder een eindejaarsuitkering, een bijdrage aan je sportabonnement, pensioen bij een betrouwbaar pensioenfonds én een fietsplan.
Solliciteer nu!
Vacaturenummer
45122
Inzet in uren
28 - 28
Standplaats
regio: Egmond aan Zee (1361)
Aard van dienstverband
Bepaalde tijd
Contact
Leuke baan hè?!
Je kunt direct solliciteren door te klikken op de button. Wil je eerst nog even contact opnemen, neem dan gerust contact op met José Zonneveld, Facilitair Manager via 06-48567148. We kijken uit naar je komst!

Wil je al onze vacatures zien? Ga dan naar: www.werkenbijdezorgcirkel.com

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.