Verpleegkundig Specialist

Functieprofiel

Verpleegkundig Specialist GRZ | Parttime | Fulltime | Purmerend.

Invloed hebben op de ouderenzorg van de toekomst? Kom bij ons werken als verpleegkundig specialist voor de regio geriatrische revalidatie zorg.

Wat ga je allemaal doen
Als verpleegkundig specialist kun je veel betekenen in het leven van chronisch zieke cliënten met een complexe zorgvraag. Veelal is er sprake van co-morbiditeit, wat allemaal effect heeft op elkaar. Een complexe medische puzzel waar jouw expertise voor het herstellen of het behouden van het dagelijks functioneren. Meestal gaat het om kwetsbare ouderen, maar soms ook jongere cliënten. De cliënten verblijven tijdelijk bij ons, zij hebben behandeling nodig voor herstel en revalidatie. In nauwe samenwerking met de specialist ouderengeneeskunde diagnosticeer en behandel je de ziekte(n) én je kijkt naar de mens achter de cliënt en diens omgeving. Ook doen we wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met collega zorgaanbieders en de HVA, waar ook jij een bijdrage aan mag leveren. Hoe invloedrijk wil je je baan hebben?!

Functie-eisen

Wat heb je nodig voor deze functie
 • Je hebt de opleiding WO Verpleegkundig Specialist gevolgd of bent al ver gevorderd met de opleiding
 • Interesse en inlevingsvermogen voor onze doelgroep ouderen
 • Brug bouwen / versterken naar het verpleegkundig team en wijkverpleegkundigen, zodra zij de zorg van jou overnemen. Kunnen verbinden, samenwerken, communicatie, inzicht zijn hierbij belangrijke kwaliteiten.
 • Een auto (ivm verschillende locaties binnen Purmerend)
Voldoe je (nog) niet helemaal aan bovenstaande punten, bel gerust even met Marjory Smiers of Jessica Sleeswijk om af te stemmen of je toch kunt solliciteren.

De afdeling

Je verwacht het misschien niet maar revalidatie in de ouderenzorg bij De Zorgcirkel is net zo dynamisch en uitdagend als in een ziekenhuis. Alleen beter en leuker op het gebied van verdieping en samenwerking. We hebben namelijk meer tijd voor de revalidant en er is geen hiërarchische cultuur, iedereen draagt zijn steentje bij. Veel ogen maken onze hoge standaard voor kwaliteitszorg waar. Stiekem zijn we daar erg trots op.
Wat velen nog niet weten is dat wij ons handelen wetenschappelijk willen onderbouwen in samenwerking met UNO ( universiteit netwerk ouderen) en Hogeschool van Amsterdam.

Arbeidsvoorwaarden

Wat we bieden
 • Super enthousiaste collega’s;
 • Behalve een interessante en leerzame leeromgeving, zijn er ook heel veel andere opleidingsmogelijkheden (vraag er gerust naar!);
 • Een leidinggevende die dichtbij jou staat en echt aandacht heeft;
 • Een interne buddy / supervisor die jou zowel inhoudelijk als op persoonlijke groei en ontwikkeling weet uit te dagen.
 • je salaris is conform cao VVT en is ingedeeld in FWG 60/65 (min. €3088 en max. €5395, afhankelijk van competenties, opleiding en ervaring) en per 1 juni 2020 een cao verhoging van 3,5%;
 • Leuke extra’s waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een bijdrage aan je sportabonnement, 50% pensioen bijdrage door de werkgever, een fietsplan.
 • Speciaal voor al onze eigen medewerkers kinderopvang, die élke dag geopend is van 06:30-23:30 uur.
 • Uren in overleg en een contract gedurende de studie, met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd.
Solliciteer nu!
Vacaturenummer
46381
Standplaats
regio: Purmerend (GRZ) (1721)
Aard van dienstverband
Onbepaalde tijd
Contact
Help dromen waarmaken
Ben je enthousiast over deze vacature en wil je echt een verschil maken voor niet alleen onze revalidanten, maar ook onze organisatie? Je kunt direct solliciteren door te klikken op de sollicitatiebutton. Wij kijken uit naar je komst!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjory Smiers, Directeur GRZ 06-10256746 of Jessica Sleeswijk, Directeur medisch GRZ 06-535591398.

Wat ons betreft tot ziens!

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.