Verpleegkundige Flex

Functieprofiel

Verpleegkundige | Parttime | Fulltime | Flexbureau | Noord-Holland.

Als verpleegkundige ontdek je samen met de cliënten en de mensen om hen heen, welke behoeften zij hebben en daar speel jij op in. Onze cliënten zijn senioren en wonen in een intramurale setting, wonen thuis (thuiszorg) of revalideren. Met toewijding en passie biedt je ze de beste professionele hulp die zij verdienen en geeft daarmee iemand meer vrijheid. Je denkt in mogelijkheden en niet in beperkingen. Zo laat je niet de kwetsbaarheid maar de kracht iemands leven bepalen. Bij De Zorgcirkel stimuleren we dat op alle mogelijke manieren.

Wat je terugkrijgt? Vertrouwen, erkenning, verhalen, gedeelde ervaringen, de wetenschap dat je werk doet wat er echt toe doet. Hoe mooi is dat? Ga de uitdaging aan als flex medewerker en ervaar wat het beste bij je past. Je bent meer dan welkom. Niet alleen door je helpende hand, maar ook door je frisse blik en de ervaring die je meebrengt.

Waarom is werken bij de flex ideaal?
Onze organisatie kent veel verschillende doelgroepen, binnen de flex is het mogelijk om kennis te maken met al deze verschillende doelgroepen. Daarnaast ben je verzekerd van je contract uren. Meer werken wanneer het bij jou past, dat kan!

Flex medewerker
Werken wanneer het jou het beste uitkomt en heel veel diversiteit. We plannen je vier weken vooruit, op verschillende afdelingen in de door jou gekozen regio.

Detacheren als flexmedewerker
Wil je voldoende afwisseling maar ook de zekerheid van vaste contracturen? Ook dat kan bij De Zorgcirkel! We bieden je een contract voor minimaal 24 uur per week. Je wordt flexibel ingezet én minimaal drie keer per jaar word je verbonden aan een vaste afdeling, waar je dezelfde taken krijgt als een vaste medewerker. We kunnen je ver vooruit plannen, dus je weet precies waar je aan toe bent en dat binnen de afgesproken contracturen.

Hoe leuk wil je het hebben?!

Functie-eisen

Wat heb je nodig voor deze functie?
  • (bijna) diploma Verpleegkundige vanaf niveau 4 en een geldige BIG-registratie;
  • je kunt goed verbinding maken en je bent in staat om persoonsgericht te werken, door de voorkeuren, vragen en gewoonten van de cliënten centraal te stellen;
  • je bent stressbestending en weet rust en kalmte uit te stralen, beslissingen kun je goed onderbouwen en je hebt overtuigingskracht;
  • je bent verantwoordelijk, sociaal en bent zowel mondeling als schriftelijk vaardig;
  • voldoe je (nog) niet helemaal aan bovenstaande punten, bel gerust om even af te stemmen of je toch kunt solliciteren, of dat we eventueel een andere leuke vacature voor je hebben. Wil je liever vakantiekracht worden voor een heel jaar? Ook dat is mogelijk!

Arbeidsvoorwaarden

Wat we bieden
  • Betekenisvol werk bij jou in de buurt, een leuk team en gemotiveerde collega’s;
  • De mogelijkheid om te werken met verschillende doelgroepen in verschillende regio’s in Noord-Holland;
  • Volop carrièremogelijkheden en leuke extra’s zoals een bijdrage aan je sportabonnement, eindejaarsuitkering, een fietsplan én kinderopvang speciaal voor onze medewerkers in Purmerend met ruimte openingstijden (bij voldoende interesse breiden de tijden en locaties verder uit);
  • De regie over je eigen werkdagen, werktijden én werkplek(ken)!
  • Salaris volgens cao VVT, schaal FWG 45 (min. €2.248 en max. €3.032)

De afdeling
De Zorgcirkel is specialist in ouderenzorg, -behandeling en –revalidatie. Wij hebben bijna 30 locaties verspreid in de regio’s Alkmaar, Egmond, Heiloo, Volendam, Edam, Zaandam, Purmerend en het Dijklander Ziekenhuis. Je gaat aan de slag met professionele en gedreven collega’s, die hart hebben voor de cliënten én voor elkaar. De Zorgcirkel is volop in beweging, lerend en ontwikkelingsgericht.
Solliciteer nu!
Vacaturenummer
44481
Standplaats
regio: Algemeen Flexbureau (1501)
Afdeling
Planbureau
Aard van dienstverband
Bepaalde tijd
Contact
Dit is zo’n leuke baan dat je vergeet dat je aan het werk bent!
Klik op de sollicitatiebutton om direct te solliciteren.

Eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Jolanda Westra-van Ommeren, Intercedent via 06-23391470. Je kunt ook altijd vrijblijvend binnenlopen bij ons Flexbureau aan de Koestraat in het centrum van Purmerend.


Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.