Verzorgende IG Flex

Functieprofiel

Verzorgende IG | Parttime | Flexbureau | Noord-Holland.

Met toewijding en passie onze cliënten de beste zorg bieden die zij verdienen. Onze cliënten zijn senioren en wonen in een intramurale setting, wonen thuis (thuiszorg) of revalideren. Ga de uitdaging aan als flex medewerker. Wij bieden je de gelegenheid om te werken op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen. Zo ervaar je welke doelgroep het beste bij je past. En als flexmedewerker ben je altijd meer dan welkom, niet alleen door je helpende hand, maar ook door je frisse blik omdat je zoveel ervaring meebrengt.


Dit ga je doen

Flex medewerker
Werken wanneer het jou het beste uitkomt en heel veel diversiteit. We plannen je vier weken vooruit, op verschillende afdelingen in de door jou gekozen regio.

Detacheren als flexmedewerker
Wil je voldoende afwisseling maar ook de zekerheid van vaste contracturen? Ook dat kan bij De Zorgcirkel! We bieden je een contract voor minimaal 24 uur per week. Als detacheer medewerker ben je onderdeel van het team voor minimaal 3 maanden. Je kan je beschikbaarheid met de planner bespreken zodat je mee gepland wordt. Je kan maximaal 3 opdrachten per jaar verwachten. We kunnen je ver vooruit plannen, dus je weet precies waar je aan toe bent en dat binnen de afgesproken contracturen.

Hoe leuk wil je het hebben?!

Functie-eisen

Wat heb je nodig voor deze functie

 • (bijna) diploma Verzorgende IG niveau 3;
 • je kunt omgaan met veranderingen en je hebt een proactieve houding;
 • je bent in staat persoonsgericht te werken, door de voorkeuren, vragen en gewoonten van de cliënten centraal te stellen;
 • het is fijn als je sociaal, verantwoordelijk en flexibel bent en daarnaast ook computervaardig bent;
 • voldoe je (nog) niet helemaal aan bovenstaande punten, bel gerust om even af te stemmen of je toch kunt solliciteren, of dat we eventueel een andere leuke vacature voor je hebben. Wil je liever vakantiekracht worden voor een heel jaar? Ook dat is mogelijk!

De afdeling

Wij hebben bijna 30 locaties verspreid in de regio’s Alkmaar, Egmond, Heiloo, Volendam, Edam, Zaandam, Purmerend, Dijkland Ziekenhuis. Je gaat aan de slag met professionele en gedreven collega’s, die hart hebben voor de cliënten én voor elkaar. De Zorgcirkel is volop in beweging, lerend en ontwikkelingsgericht.

Arbeidsvoorwaarden

Wat we bieden

 • een hartelijk welkom en een goede inwerkperiode;
 • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, scholingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden;
 • een mooi pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 8% vakantietoeslag, 7,4% eindejaarsuitkering, een bijdrage aan je sportabonnement.
 • kinderopvang speciaal voor onze medewerkers is in juli geopend in Purmerend, dagelijks opvang van 06.30 tot 23.30 uur. Bij voldoende interesse breiden de tijden en de locaties uit.
 • cao vvt salaris min. €1.767 en max. €2.566;
 • en ook nog eens de eigen regie over je werkdagen, werktijden én werkplek(ken)!
Solliciteer nu!
Vacaturenummer
44381
Inzet in uren
24
Standplaats
regio: Algemeen Flexbureau (1501)
Afdeling
Planbureau
Aard van dienstverband
Bepaalde tijd
Contact
Dit is zo’n leuke baan dat je vergeet dat je aan het werk bent!
Klik op de sollicitatiebutton om direct te solliciteren.

Eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Jolanda Westra-van Ommeren, Intercedent via 06-23391470. Je kunt ook altijd vrijblijvend binnenlopen bij ons Flexbureau aan de Koestraat in het centrum van Purmerend.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.