Verzorgende IG nacht

Functieprofiel

Verzorgende IG voor de nacht | parttime | fulltime | Egmond aan Zee of Heiloo.

Ben je een echt nachtmens en wil je er, samen met je collega’s, voor zorgen dat het onze bewoners ook in de nacht aan niets ontbreekt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Samen met je collega’s zorg je voor onze bewoners gedurende de nacht, op een PG afdeling waar cliënten met dementie wonen. Je zorgt ervoor dat iedereen een fijne nachtrust heeft en dat de bewoners die wakker zijn ook in de nacht passende aandacht en zorg krijgen. Je bent echt van onschatbare waarde en hun vertrouwde gezicht waarbij ze terecht kunnen. Aan het einde van je dienst zorg je voor een goede overdracht aan je collega’s van de dagdienst.

Ben je niet zo’n ochtendmens? Maar juist een echte nachtbraker die op zijn of haar best is in de nacht? Dan ben je van harte welkom als Verzorgen IG in de nachtdienst in Egmond aan Zee of in Heiloo.

Functie-eisen

Dit helpt je goed op weg
  • Je hebt (bijna) een diploma Verzorgende IG;
  • Je hebt affiniteit met ouderen en je vindt het fijn om in de nacht te werken;
  • Je bent liefdevol, tolerant en open minded. Heb je voorkeur voor samenwerken, neem je verantwoordelijkheid voor jezelf en voor je werk, maak je plezier en oprecht verbinding? Kom dan ons team versterken.

Twijfel je of je voldoet aan onze wensen, maar denk je wel te passen op de vacature, neem dan gerust even contact op met Sylvia.

De afdeling

Je gaat aan de slag met professionele en gedreven collega’s, die hart hebben voor de cliënten én voor elkaar. De Zorgcirkel is volop in beweging, lerend en ontwikkelingsgericht. Onze zorg stemmen wij zo goed mogelijk af op de persoonlijke wensen en mogelijkheden van onze cliënten. Egmond is een regio met een hechte sociale cultuur: betrokken, saamhorig, aanpakken en no-nonsense.

Arbeidsvoorwaarden

Wat we bieden
  • Een hartelijk welkom en een leuk en betrokken team;
  • Een leuk team van gemotiveerde collega’s die al klaarstaan voor een hartelijk welkom;
  • Kansen om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door een opleiding om door te groeien naar Verpleegkundige;
  • Een vast contract en uren in overleg;
  • Een salaris conform cao VVT. FWG 35 (min. €1.838 en max. €2.668 bij 36 uur exclusief onregelmatigheidstoeslag);
  • Leuke extra’s waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een bijdrage aan je sportabonnement, pensioen bij een betrouwbaar pensioenfonds en een fietsplan.
Solliciteer nu!
Vacaturenummer
46581
Standplaats
regio: Egmond aan Zee (1361)
Aard van dienstverband
Onbepaalde tijd
Contact
Enthousiast?
Je kunt direct solliciteren door te klikken op de sollicitatiebutton. We kijken uit naar je komst! Wil je alleen overdag en in de avond bij ons werken, of zowel overdag, in de avond en in de nacht, ook dan ontvangen wij graag je sollicitatie.

Vragen of een dagdeel meelopen?
Je kunt dan contact opnemen met Sylvia Mandemaker, zorgmanager via 06-15367142.

Wil je al onze vacatures zien? Ga dan naar: www.werkenbijdezorgcirkel.nl


Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.