Zorgcoördinator

Functieprofiel

Zorgcoördinator | uren in overleg | locatie Molentoch | Purmerend.

Met toewijding en passie echt iets betekenen voor een ander. Heb je een groot hart voor ouderen en wil je onze cliënten zo prettig mogelijk laten wonen? Gaat jouw hart sneller kloppen voor de PG en werk je graag in een dynamisch team met grote ambitie om onze persoonsgerichte zorg te ontwikkelen? Lees dan gauw verder!

Zo ziet je dag eruit
De functie Zorgcoördinator, ook wel genoemd Eerst Verantwoordelijk Verzorgende EVV is een veelzijdige en verantwoordelijke functie, die elke dag anders is. In de eerste plaats coördineer en stuur je de dagelijkse zorgverlening en dienstverlening aan, waarbij je functioneel en coachend leiding geeft aan de medewerkers die betrokken zijn bij de toegewezen cliënten. Begeleidende taken verricht je op een belevingsgerichte werkwijze, bijzonderheden signaleer en rapporteer je in het kader van de dagelijkse zorgverlening en het toezien op de uitvoering van multidisciplinaire zorgtaken. De Verzorgende IG ondersteun je en help je met de voorbereidingen bij het MDO, alsmede het verwerken van informatie in het zorgdossier en niet te vergeten: het uitvoeren van ADL zorg en het verrichten van complexe zorgtaken. Lijkt dit je een leuke functie? Ben je betrokken en vind je het een uitdaging om een belangrijk aanspreekpunt te zijn voor je team? Dan past deze vacature vast bij jou.

Functie-eisen

Wat heb je nodig voor deze functie
 • (bijna) een diploma Verpleegkundige niveau 4 met BIG registratie of vergelijkbaar;
 • affiniteit en bij voorkeur ervaring met dementerende ouderen;
 • je hebt kennis en inzicht in werkprocessen en zorgprocessen in de zorg, in werkzaamheden kun je structuur en overzicht te bewaren;
 • goede communicatieve en sociale vaardigheden zijn gewenst, met feedback geven en ontvangen heb je geen moeite en je bent in staat medewerkers te stimuleren en enthousiasmeren;
 • voldoe je (nog) niet helemaal aan bovenstaande punten, bel gerust om even af te stemmen of je toch kunt solliciteren, of dat we eventueel een andere leuke vacature voor je hebben.

De afdeling

Drie kleinschalige woongroepen in de stijlen: Oosters, Landelijk en Vintage geven een eigen karakter aan het wonen bij onze locatie Molentocht in Purmerend. Wij richten ons op een huiselijke en gezellige sfeer. In twee woonkamers hebben wij dynamische verlichting dat bijdraagt aan een actieve woonomgeving voor onze bewoners.

Samen met de bewoners doen wij verschillende activiteiten van bijvoorbeeld huishoudelijke aard zoals: tafeldekken, opruimen en afwassen. Ook doen wij spelletjes, verzorgen samen de planten op de balkons, luisteren naar muziek, zingen gezellig mee en nog veel meer. Onder het genot van een drankje komen er soms mooie verhalen uit het verleden naar voren.

Dees Frankevijle, Zorgmanager: ‘’Onze woongroepen zijn volop in ontwikkeling met persoonsgerichte zorg, waarbij onze zorgverlening aanvullend en/of ondersteunend is. De nadruk ligt altijd op de behoefte van de bewoner. Wat is zijn/haar identiteit, wat kunnen wij bijdragen zodat de bewoner zich veilig voelt, de continuïteit met het verleden behoudt en het gevoel heeft erbij te horen en bezig te zijn zoals hij/zij gewend was. Samen met de familie zorgen wij voor een fijne woonomgeving van de cliënt’’.

Arbeidsvoorwaarden

Wat we bieden
 • een hartelijk welkom en een goede inwerkperiode;
 • een uitdagende baan als je graag meer wilt dan alleen zorg aanbieden, met een breed takenpakket die een beroep doet op jou kwaliteiten;
 • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, scholingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden en overstapmogelijkheden naar één van onze andere werkplekken in Noord Holland;
 • een mooi pakket aan primaire arbeidsvoorwaarden en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 7,4% en kinderopvang in Purmerend speciaal voor onze medewerkers, die 7 dagen per week geopend is van 06.30 – 23.30 uur;
 • CAO VVT salarisFWG 45 (min €2.338 max 3.153)
 • een contract voor bepaalde tijd met de intentie tot een vast contract en uren in overleg.
Solliciteer nu!
Vacaturenummer
43521
Standplaats
regio: Purmerend (2)
Afdeling
Molentocht - PG Zorg
Aard van dienstverband
Bepaalde tijd
Contact
Help dromen waarmaken
Spreekt deze vacature je aan en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Wij maken graag kennis met je. Klik op de sollicitatiebutton om direct te solliciteren.

Wil je eerst nog meer informatie? Of vind je het leuk om eerst eens kennis te maken of een dagdeel mee te lopen, bel gerust met Dees Frankevijle, Zorgmanager via 06-19983890. Hij ontvangt je graag voor een kennismaking.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.