Zorgmanager Plus

Functieprofiel

Zorgmanager plus | 32-36 uur | Fulltime | Alkmaar | Westerhout.

Ben jij de Zorgmanager plus die wil meebouwen aan de koers van De Zorgcirkel, een gerenommeerde zorginstelling op weg naar persoonsgerichte ouderenzorg? De motiverende leider die het team coachend kan meenemen in verandering? Dan hebben wij een interessante positie voor jou als zorgmanager plus in onze mooie en sfeervolle locatie Westerhout!

Essentie jouw rol
In deze rol word je verantwoordelijk voor de afdeling Platanenhof, een intramurale kleinschalige woonsetting voor 90 cliënten met dementie. Als Zorgmanager plus vertaal je samen met het team van professionals de koers van de organisatie naar een visie voor jouw afdeling. Vanuit die visie geef je kaders, sturing en begeleid je de ontwikkeling van de teams. Als zorgmanager plus zit je minder dicht op de uitvoering, maar faciliteer en ondersteun je de teams bij het behoud en het vergroten van hun probleemoplossend vermogen. Jouw uitdaging: het team motiveren en stimuleren tot de hoogst mogelijke vorm van persoonsgerichte zorg.

Wat ga je doen?
Vanuit jouw hoofddoelstellingen: resultaat, kwaliteit en veiligheid, schep je de voorwaarden en richt je de processen zodanig in, dat de doelen op het gebied van financiën, kwaliteit, productie en personeel in samenhang worden gerealiseerd en geborgd. Als zorgmanager plus ben je tevens de verbindende factor tussen alle mensen en partijen die betrokken zijn bij de locatie. Van familie en vrijwilligers tot en met professionals. Je zorgt ervoor dat iedereen kan doen waar hij goed in is en hebt daarin als leidinggevende een voorbeeldfunctie. Je rapporteert aan de Regiodirecteur.

Plustaken
Als zorgmanager plus van de totale regio Alkmaar werk je nauw samen met je collega’s. Naast de reguliere eigen taken heb je een of twee overkoepelende aandachtsgebieden, voortvloeiend uit het meerjarenplan ten behoeve van de regio.

Functie-eisen

  • Beschikbaar 32-36 uur
  • HBO diploma bij voorkeur richting management in de zorg
  • Ruime managementervaring in de zorg met een coachende, faciliterende stijl van leidinggeven
  • Je bent bekend met ZZP-indicaties, wetgeving en financieringsstromen in de gezondheidszorg
  • Financieel inzicht, resultaatgericht, communicatief sterk, probleemoplossend vermogen, besluitvaardig.
  • Ervaring met veranderprocessen en projectmatig werken
  • Energie, enthousiasme en een passie voor ouderenzorg

De afdeling

Wie ben je als professional?
Jij weet als geen ander dat moderne, multidisciplinaire zorg een groeiproces is en dat medewerkers hierbij het verschil maken. Niet een eenmalig kunstje, maar een continu proces van met en van elkaar leren, bijstellen en ontwikkelen. Je bent een inspirerende leider, weet mensen te betrekken, te coachen en te binden. Je gaat uit en maakt gebruik van ieders kwaliteiten. Je bent een ambassadeur voor verandering naar persoonsgericht werken en draagt deze visie van De Zorgcirkel uit: intern én extern.

Arbeidsvoorwaarden

Waarom De Zorgcirkel?
Werken bij De Zorgcirkel biedt meer dan salaris, fijne collega's en een uitdagende baan. Je krijgt volop ruimte om als zorgmanager plus te werken in de stijl die je het beste past, en binnen een duidelijke koers. Alkmaar is een regio met een hechte sociale cultuur: betrokken, saamhorig, aanpakken, no-nonsense, afspraken nakomen. Om cliënten optimaal te ondersteunen innoveert en professionaliseert De Zorgcirkel voortdurend.
  • FWG 60 cao VVT min €3088 max €4583. Per 1-6-2020 een cao verhoging van 3,5%
  • 8,33% eindejaarsuitkering, een bijdrage aan je sportabonnement, fietsplan en uitruil reiskosten.
Solliciteer nu!
Vacaturenummer
46402
Standplaats
regio: Alkmaar (1061)
Afdeling
WH - V&V Algemeen
Aard van dienstverband
Bepaalde tijd
Contact
Meer weten?
Ben je enthousiast over deze vacature, solliciteer dan uiterlijk 2 maart a.s. Heb je eerst nog vragen, neem gerust contact op met Tineke Nederpelt, zorgmanager plus 06 16025753 of met Christa Bluijs, zorgmanager plus 06-30317767

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.