Zorgmanager

Functieprofiel

Zorgmanager | 24 uur | parttime | Alkmaar.

Zorgmanager gezocht met een coachende en faciliterende stijl van leidinggeven, die het goede gesprek aangaat over ondernemerschap, resultaat, ontwikkeling, kwaliteit van het werk en een continue focus heeft op persoonsgericht werken in de ouderenzorg. Een zorgmanager die twee aandachtsgebieden krijgt; dagbesteding en hulp bij huishouden beiden in de regio Alkmaar.

Wat ga je doen?
Je bent integraal manager, waarbij je verantwoording draagt voor de kwaliteit, veiligheid, financiën, personeelsbeleid, kwantitatieve en kwalitatieve bezetting ed. Je ziet toe op productieafspraken, de jaarplannen en financieel gezonde bedrijfsonderdelen. Zowel de dagbesteding als de hulp bij huishouden wordt vanuit de WMO gefinancierd, waardoor je met regelmaat contact hebt met de gemeente en verantwoordelijk bent voor zorgcontractering.

De visie van De Zorgcirkel is “Vanuit behoefte gestart”. Dit houdt in dat er vanuit ondernemerschap gekeken wordt naar bewuste en onbewuste behoeftes bij onze bestaande en toekomstige cliënten. Van jou wordt gevraagd dat je deze behoeften weet te vertalen in producten en diensten en hierop initieert / schakelt binnen het regio managementoverleg waar je onderdeel van uit maakt.

Je hebt een continue focus op persoonsgericht werken en begeleidt het team in het koers houden op deze focus. In geval van klachten of het vertegenwoordigen van de locatie/afdeling ben jij het aanspreekpunt.

Functie-eisen

Wat heb je nodig voor deze functie?
  • Een afgeronde opleiding SPW-4, SPH of Social Work, bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding op HBO niveau.
  • Enige jaren ervaring als leidinggevende die voorkeur geeft aan een coachende en/of faciliterende stijl van leidinggeven.
  • Je bent bekend met ZZP-indicaties, wetgeving en financieringsstromen in de gezondheidszorg.
  • Financieel inzicht en ondernemerschap.
  • Energie, enthousiasme en een passie voor ouderenzorg.

De afdeling

Jouw aandachtsgebied richt zich zowel op dagbesteding als op hulp bij huishouden. De dagbesteding wordt aangeboden in onze locaties in de Wijk “Hoefblad” en “Houtduif”, dagbesteding de Tuinfluiter en dagbehandeling, de Wilde Kastanje in De Vleugels.

Arbeidsvoorwaarden

  • FWG 55 cao VVT min €2533 max €4021. Per 1-6-2020 een cao verhoging van 3,5%
  • 8,33% eindejaarsuitkering, een bijdrage aan je sportabonnement, fietsplan en uitruil reiskosten.
  • Korte lijnen en slagvaardigheid, omdat er geen sterke hiërarchie is. Gelijkwaardigheid is uitgangspunt voor ons handelen. Er is aandacht voor ieders inhoudelijke expertise en de menselijke maat. Met de diverse expertises klaren we samen de klus, en dat is wat ons bindt.
  • Volop interne opleidings- en doorgroeimogelijkheden
Solliciteer nu!
Vacaturenummer
46341
Inzet in uren
24 - 24
Standplaats
regio: Alkmaar (1061)
Afdeling
WH - V&V Algemeen
Aard van dienstverband
Bepaalde tijd
Contact
Help dromen waarmaken

Ben je enthousiast over deze vacature, solliciteer dan uiterlijk 14 februari a.s. Heb je eerst nog vragen, neem gerust contact op met Wilma Bus, regiodirecteur 06-82522152. Ze helpt je graag.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.