Zorgverkoper

Functieprofiel

Zorgverkoper | 36 uur | Purmerend | locatie Molentocht.

Ben jij een gedreven zorgverkoper die het belang ziet van de zorgverkoop voor de ouderenzorg? Vind je het interessant om een bijdrage te leveren aan de regionale agenda van de ouderenzorg over de domeinen heen? Gaat samenwerken en goede relaties opbouwen met verschillende stakeholders je goed af?

Dit ga je doen
Als een spin in het web brengt Zorgverkoop interne expertises en externe relaties bij elkaar. Dat vraagt overzicht, tact en doorzettingsvermogen.
De zorgverkoop coördineert binnen De Zorgcirkel de activiteiten gericht op strategische koers van de Zorgcirkel. Binnen het team werk je met je collega zorgverkoper en jouw manager zorgverkoop. Het team zorgverkoop werkt samen met veel verschillende medewerkers binnen en buiten onze organisatie. Je maakt afspraken met zorgverzekeraars, zorgkantoren en gemeenten. Je positioneert De Zorgcirkel en laat zien waarin we onderscheidend zijn. Je vertaalt dit door naar medewerkers, andere zorgaanbieders, zorgverzekeraars, zorgkantoren en gemeenten. Daarnaast speel je in op de behoeften van de cliënt als houdt dit als grondhouding voor ogen in je werk.

Je taken
 • Volgt het beleid van een breed spectrum van het zorgstelsel (Wlz, ZVW, Wmo), vertaalt dit beleid naar de (financiële en inhoudelijke) mogelijkheden en gevolgen voor De Zorgcirkel en adviseert de organisatie hierover.
 • Signaleert en stimuleert nieuwe kansen op het gebied van Zorgverkoop.
 • Organiseert het tactische proces van zorgverkoop en het beheer van zorgcontracten.
 • Onderhoudt interne en externe relaties en zorgt voor goed relatiebeheer.
 • Volgt de naleving van contracten en zorgt voor de monitoring daarop.
 • Realiseert een adequate administratie rond zorgcontracten en bereidt verantwoordingsgesprekken met financiers procesmatig en inhoudelijk voor.

Functie-eisen

Dit vragen wij
 • Je hebt humor, collegialiteit is voor jou belangrijk;
 • Om deze functie goed te kunnen invullen heb je minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring binnen een soortgelijke functie;
 • Je hebt minimaal een HBO diploma, bijvoorbeeld richting gezondheidswetenschappen, Gezondheidsmanagement of Healtheconomics;
 • Je bent resultaatgericht, ondernemend, communicatief ijzersterk, je krijgt energie van uitdagende samenwerking en onderhandelingen en je weet contacten met zowel interne als externe relaties te maken en verder uit te bouwen;
 • Actuele kennis op het gebied van wet- en regelgeving, je bent stressbestendig in een veranderende omgeving, analytisch en je hebt goede kennis van Excel.

De afdeling

De organisatie
De Zorgcirkel is een vernieuwende organisatie. De Zorgcirkel is specialist in ouderenzorg, -behandeling en -revalidatie en biedt met ruim 4200 medewerkers en 1400 vrijwilligers persoonsgerichte zorg aan ruim 7500 cliënten. Dit gebeurt bij voorkeur bij mensen thuis en ook op de 27 locaties. De Zorgcirkel is actief in Zaanstreek-Waterland, Purmerend, Edam-Volendam, Alkmaar en Heiloo-Egmond. Ze werken vanuit en regionale context aangestuurd door een regiodirecteur.
De Zorgcirkel werkt aan liefdevolle aandacht en professionele zorg voor ouderen en zoekt de verbinding met anderen om dit mogelijk te maken. Wij zijn nieuwsgierig naar de mens. Samen met hun omgeving ontdekken we waaraan iemand behoefte heeft om als mens onder de mens te kunnen leven. Dit doen wij niet alleen, maar met andere zorgorganisaties, zorgverzekeraars en gemeenten.
De Zorgcirkel floreert, medewerkers en cliënten zijn trots op de organisatie. Deze trots wordt aangetoond door hun bijdrage aan de tot nu toe bereikte resultaten. Dit is een lijn die men in de toekomst dan ook wil vasthouden en voortzetten.

Organisatiestructuur
Onder een tweehoofdige raad van bestuur vallen de regiodirecteuren en de verschillende managers vanuit het ondersteuningslint. Belangrijk is dat De Zorgcirkel heeft gekozenvoor een heldere organisatiestructuur, met een effectief besturingsmodel die het best passen bij de zorgvisie en de gekozen strategische uitgangspunten.

Arbeidsvoorwaarden

Dit bieden wij aan
 • Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op vast.
 • Daarnaast is er voldoende ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Het salaris is conform CAO VVT, inschaling in FWG 60, min. € 3.437 en max. € 4.583, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
Solliciteer nu!
Vacaturenummer
46041
Inzet in uren
36 - 36
Standplaats
regio: Purmerend/Molentocht (1162)
Aard van dienstverband
Bepaalde tijd
Contact
We hopen dat we je interesse hebben gewekt. Solliciteren kan direct via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie, neem gerust contact op met Anouk Gomes, telefoon 06 50081170.

We zien uit naar een gesprek met jou, als jij ook geïnteresseerd bent in ons, wil je dan solliciteren voor 31 januari a.s.?

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.