Thuiszorg

Ouderen blijven steeds langer thuis wonen. Als zij behoefte aan verzorging, verpleging en/of begeleiding krijgen, zijn wij er voor hen. Als thuiszorgmedewerker kom je bij de mensen thuis, in hun vertrouwde omgeving. Samen met hen en de mensen om hen heen ontdek je wat de persoonlijke behoefte zijn en speel je daarop in. Met jouw professionele hulp geef je iemand meer vrijheid en zorg je ervoor dat hij of zij het leven ten volle kan blijven leven.

In de thuiszorg hebben we verschillende leuke functies bij jou in de buurt. Onze cliënten wonen in de regio’s Alkmaar, Heiloo, Egmond, Zaanstreek, Purmerend, Waterland, Volendam-Edam. Ben jij liefdevol, tolerant en open minded? Neem je verantwoordelijkheid voor jezelf en voor je werk? Maak je plezier, oprecht verbinding en wil je het gesprek met de ander aangaan? Dan ben je echt geknipt voor dit werk.

Wat je terugkrijgt? Vertrouwen, erkenning, levensverhalen, gedeelde ervaringen, de wetenschap dat je werk doet wat er echt toe doet. Hoe mooi is dat?

Klik op de functie die je aanspreekt om een beeld te krijgen van de werkzaamheden.

Wil je iets vragen? Bel of WhatsApp ons dan via 06-50095210 (ma. t/m vr. 09.00-16.30 uur).