Verpleegkundige Thuiszorg HBO-V duaal (niveau 6)

Zorg je graag voor mensen, durf je verantwoordelijkheid te nemen en vind je het leuk om de wijk in te gaan om je cliënten te bezoeken? Dan is de HBO-opleiding Verpleegkundige Thuiszorg bij De Zorgcirkel wat voor jou! Binnen een uniek opleidingstraject wordt je in 4 jaar tijd klaargestoomd als volleerd wijkverpleegkundige met erkend HBO-V-diploma niveau 6. Je krijgt salaris en wij betalen je studiekosten. Een kans die je niet mag missen! Voor als je een opleiding wilt starten of juist een carrière switch wilt maken.

De HBO-opleiding Verpleegkundige Thuiszorg is een nieuwe duaal-opleiding die we hebben opgezet met de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en nog 5 ouderenzorg aanbieders. Tijdens deze 4-jarige opleiding werk je enkele dagen per week bij De Zorgcirkel en krijg je daarnaast les op de HvA. Je kunt de geleerde theorie direct toepassen in de praktijk. Dat leert een stuk gemakkelijker er sneller. Na afloop van de opleiding ontvang je branchebreed HBO-V-diploma, met specialisatie voor de Thuiszorg. Daarmee kun je bij alle zorginstanties aan de slag. Natuurlijk ook bij ons.

Specificaties:

Duur van de opleiding: 4 jaar
opleidingsvorm: duaal
Locatie: Zorgcirkel (alle regio’s)
Werkuren (naast studie) : 1e jaar: 28 uur per week, 2e t/m 4e jaar: 32 uur per week.
Vooropleidingseis: minimaal HAVO-, MBO 4-diploma of 21+-toets* behaald.
Studiekosten: geen!
Start opleiding: september 2020 (Inschrijving is inmiddels VOL)

Mooie toekomst
Omdat ouderen steeds langer thuis blijven wonen, neemt de vraag naar hoogopgeleide verpleegkundigen in de thuiszorg alleen maar toe. Met de HBO-opleiding Verpleegkundige Thuiszorg doe je veel praktijkervaring op en behaal je een erkend HBO-V-diploma, niveau 6. Hiermee ben je gegarandeerd van een mooie toekomst in de (ouderen)zorg.

Hoe ziet je opleiding eruit?

De opleiding start in september a.s., duurt 4 jaar en is een combinatie van werken en leren. De theorie volg je in de Hogeschool van Amsterdam. Hier worden ook de toetsen afgenomen. Je praktijkervaring doe je op bij De Zorgcirkel. Wij kijken naar de behoeften van onze cliënten en spelen daarop in, zodat zij het leven ten volle kunnen blijven beleven. Als mens onder de mensen. Nu en straks. Vanaf het eerste lesjaar help je mee om onze cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving te ondersteunen. Ieder mens heeft andere wensen op verschillende momenten en dat maakt je werkzaamheden heel breed en je tijden flexibel.   

Salaris
Voor de uren die je werkt ontvang je salaris. Het startsalaris bedraagt € 1940,07 bruto op basis van een fulltime dienstverband (CAO VVT schaal FWG 40).

Toelatingseisen en kosten
De HBO-opleiding Verpleegkundige Thuiszorg is niet voor iedereen. Dit is een speciale opleiding met veel persoonlijke begeleiding en aandacht vanuit De Zorgcirkel. Ook investeren wij in de studiekosten, zonder verplichten om na het behalen van je HBO-V-diploma bij ons te blijven werken. Om die redenen hebben wij slechts enkele studieplekken beschikbaar. Wil jij kans maken op één van deze plekken? Overtuig ons dan waarom jij deze kans wilt pakken!

Interesse? 

Heb jij een passie voor de zorg, minimaal een HAVO- / MBO 4-diploma of 21+-toets behaald*, ben je sociaal en super gemotiveerd om een carriére switch te maken? Solliciteer dan voor deze opleiding!

Overtuig ons dat jij geschikt bent. Stuur ons je motivatiebrief met daarin o.a.:

  • Waarom wil jij deelnemen aan deze duale HBO-V-opleiding in de wijk?
  • Waarom pas jij bij De Zorgcirkel?
  • Welke ervaring heb je met de zorg voor mensen en/of omgeving?

Stuur je motivatie naar Saida Al Makraini (adviseur Leren & Ontwikkelen) via s.almakraini@zorgcirkel.com.

Heb je vragen?
Neem dan contact op met Saida via 06 – 20714569 of mail naar s.almakraini@zorgcirkel.com.

*Wil jij deelnemen aan de ‘21 jaar en ouder toets’? Meld je dan aan via de HvA toelatingsonderzoek. Na het behalen van de toets kun je jouw CV en motivatiebrief naar ons toesturen.