Zorg aan zee!

Pauze op het strand? Na werktijd even zwemmen of een heerlijke strandwandeling maken? Solliciteer bij De Zorgcirkel in Egmond aan Zee en Heiloo. We hebben volop zorgvacatures: verpleegkundige, verzorgende IG, maar ook in de huishouding. Bij de mensen thuis of op onze locaties Prins Hendrik en Agnes in Egmond aan Zee en op De Amberhof in Heiloo. Wat vind jij het leukst? Vul het formulier in en kom gezellig kennismaken!

Onze vacatures:

Verzorgende IG

Van 16 tot 32 uur per week in Egmond en Heiloo
Wil jij iemand de beste zorg bieden die bij hem of haar past? En ben je gediplomeerd Verzorgende IG? Dan kun je zo terecht op onze locaties. Vind je het leuker om mensen die nog zelfstandig thuis wonen te helpen? Dat kan ook. Wij verwelkomen je graag. Vul je gegevens in en we nodigen je uit.  

 

Verpleegkundige

Van 16 tot 36 uur in Egmond aan Zee
Past het bieden van persoonsgerichte zorg bij jou en heb je graag nauw contact met mensen? Zowel met cliënten, hun naasten als natuurlijk je collega’s? Ben je gediplomeerd verpleegkundige, dan heten we je van harte welkom op onze locaties of bij onze thuiszorgteams. Wat lijkt jou het leukst? Vul het formulier in!  

 

Medewerker huishouding

Van 9 tot 25 uur per week op locatie of vanaf 4 tot 20 uur per week bij mensen thuis in Egmond en Heiloo
Houd jij van lekker schoon en fris? Help ons mee om op onze locaties de dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden te verrichten. Bij bewoners en in de openbare ruimtes. Vind je het leuker om bij mensen thuis op bezoek te gaan en maak je graag een praatje terwijl het bij hen weer netjes en schoon wordt? Laat het ons weten. Vul het formulier in en wie weet ben jij onze nieuwe collega! Geen diploma nodig. 

 

Zorgcoördinator

Van 24 tot 28 uur per week in Agnes
Kun jij medewerkers motiveren en zorg jij zo voor de beste zorgverlening? Heb je een afgeronde VIG-opleiding, aangevuld met EVV of ben je gediplomeerd verpleegkundige (niveau 4)? We maken graag kennis met je. Vul het formulier in en we begroeten je snel!

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Ja, ik wil bij De Zorgcirkel in Egmond of Heiloo werken!
Persoonlijke gegevens
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!