Ouderenkliniek_beelden.PNG

Ouderenkliniek van De Zorgcirkel en Dijklander Ziekenhuis

Het Dijklander Ziekenhuis en De Zorgcirkel openden op 7 december 2020 een nieuwe Ouderenkliniek. Hier zijn ouderen welkom die een vorm van zorg nodig hebben die thuis niet geboden kan worden, maar ook niet in het ziekenhuis opgenomen hoeven te worden.

De oudere volgt binnen de Ouderenkliniek een persoonlijk en intensief behandelprogramma in de prikkelarme maar wel activerende omgeving van de revalidatieafdeling van De Zorgcirkel in het Dijklander Ziekenhuis, locatie Purmerend. U wordt begeleid door de specialist ouderengeneeskunde van De Zorgcirkel en de geriater vanuit het ziekenhuis. Zo krijgt u passende zorg op de juiste plek en voorkomen u een onnodige en vaak belastende ziekenhuisopname.

Warm welkom bij de Ouderenkliniek

Op de spoedeisende hulp van het Dijklander Ziekenhuis krijgen de ouderen en hun naasten informatie over de Ouderenkliniek.

Met de opening van de Ouderenkliniek willen De Zorgcirkel en het Dijklander Ziekenhuis onnodige en vaak belaste ziekenhuisopname voor deze patiënten voorkomen en hen passende zorg bieden op de juiste plek. Het betreft een pilot met de beoogde intentie om deze om te zetten naar een groot aanbod voor ouderen in de regio Purmerend. 

 

Foto_119_bewerkt.jpg
Ouderenkliniek Logo Website
Dijklander_Ziekenhuis_logo_490.png (1)
Zorgcirkel_490.PNG
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!