Burano

Modern woongenot in Zaandam

Modern wonen op loopafstand van het centrum van Zaandam en vlakbij het station? Dat kan in een appartement in Burano. Dit project bestaat uit drie gebouwen met 144 levensloopbestendige appartementen. Er is een breed aanbod aan appartementen, van twee tot zelfs vier kamers! Alle huurappartementen zijn vrije sector.

De appartementen

De appartementen zijn ruim opgezet (oppervlakte van 60 – 125 m2) en van alle gemakken voorzien. Zo hebben ze een luxe keuken, compleet met hoogwaardige inbouwapparatuur (inductiekookplaat met afzuigkap,  combi-oven met geïntegreerde magnetron, koelvriescombinatie en een vaatwasser). De badkamer is voorzien van douche met glazen deur, wastafel en toilet. Zie plattegronden voor de details. Door de aanwezigheid van een warmtepomp kunt u op een energiezuinige manier verwarmen en koelen.

Plattegrond

De appartementen zijn verdeeld over 3 gebouwen. Bekijk hier de plattegronden van de verschillende woningen.

Burano Vooraanzicht 3 Gebouwen

Buitenruimte & binnentuin
Bij elk appartement is een buitenruimte aanwezig; een balkon, terras of loggia. Daarnaast beschikt het complex over een schitterende binnentuin waar alle bewoners gebruik van kunnen maken.

Parkeren
Voor het parkeren is er een mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de parkeergarage.

Naar het inschrijfformulier

Zorg & ondersteuning

Heeft u nu of in de toekomst zorg of ondersteuning nodig? Dan kunt u Zorg Thuis van De Zorgcirkel inschakelen. Met u kijken we hoe we u kunnen ondersteunen.

Verhuur & inschrijven

De huurappartementen vallen onder de vrije sector. De verhuur gaat via MVGM Vastgoedbeheer. Is er geen appartement beschikbaar? Schrijf u dan in op onze wachtlijst.

Burano Uitzicht

Contact

Wilt u overleggen over uw mogelijkheden binnen Burano? Neem dan contact op met de consulentes van ons bemiddelingsbureau via consulent.verhuur@zorgcirkel.nl of 088-559 97 77.

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!