Inschrijven voor een seniorenwoning

Wil je zelfstandig wonen in een eigen huurappartement met de gewenste zorg en ondersteuning? Schrijf je in voor een een seniorenwoning via het onderstaande inschrijfformulier. 

Stuur een vraag, opmerking of wil je direct een bezichtiging plannen? Dan kun je contact opnemen met het bemiddelingsbureau van De Zorgcirkel.

Zorgcirkel Bemiddelingsbureau 
088 - 55 99 777
Bemiddelingsbureau@zorgcirkel.com
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Inschrijven voor Friese Vlaak of De Hoeverstaete?
Om in te schrijven voor de locatie “De Hoeverstaete” (voorheen De Vleugels) en de Friese Vlaak verwijzen wij u naar:

Alleen als u een zorgvraag heeft kunt u een registratieformulier invullen en zetten wij u op onze wachtlijst. De Zorgcirkel draagt kandidaten, met een zorgvraag, voor op het moment dat er een woning vrijkomt. Mocht u interesse hebben en een zorgvraag, dan kunt u alvast een registratieformulier invullen en retourneren.

Registreren (alleen met zorgvraag)
Je kunt hier het registratieformulier invullen voor De Hoeverstaete. Klik op deze link: registratieformulier De Hoeverstaete.

Je kunt hier het registratieformulier invullen voor De Friese Vlaak. Klik op deze link: registratieformulier De Friese Vlaak.

Inschrijfformulier wachtlijst huurwoning De Zorgcirkel

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Vestiging
Persoonsgegevens aanvrager
Persoonsgegevens partner (indien van toepassing)
Contactpersoon (namens woningzoekende)
Inkomen aanvrager
Inkomen partner (indien van toepassing)
Huidige woonsituatie
Bijzonderheden
Woonvoorkeur
Ondertekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..
  • De Zorgcirkel behoudt zich het recht voor de aanvrager geen passend woningaanbod te doen indien er sprake blijkt te zijn van het met opzet onjuist/onvolledig invullen van het inschrijfformulier.

  • De Zorgcirkel vraagt bij de inschrijving geen inkomensverklaring in te leveren, maar wel naar waarheid jouw inkomen te vermelden op het inschrijfformulier. Op het moment dat wij jou in de toekomst een woning aanbieden, dan dien je direct een schriftelijke inkomensverklaring te kunnen tonen. Dit kan een bij de Belastingdienst opgevraagde inkomensverklaring zijn of een kopie van de definitieve aanslag van de Belastingdienst. Tevens dien je de laatste, van jouw werkgever of uitkeringsinstantie, ontvangen maandinkomensoverzicht te kunnen tonen.

  • Jouw verzamelinkomen geeft ons een indicatie voor welke woningen je in aanmerking komt.