IMG_3243.JPG
IMG_3274.JPG

Kloosterhof - Appartement 340

Kloosterhof betekent: wonen in het centrum van het oude vissersdorp Volendam. Vlakbij de haven, de winkels, de Vincentiuskerk en het IJsselmeer. Zorg is binnen handbereik en u kunt tegen vergoeding gebruik maken van de vele faciliteiten van het naastgelegen Zorgcirkel Sint Nicolaashof. Dat kan allemaal! In het nieuwe wooncomplex Kloosterhof.

Inrichting en voorzieningen

De appartementen zijn verdeeld over drie verdiepingen en hebben een buitenruimte. Ze zijn voorzien van een keukenblok met koelkast, eventueel uit te breiden met een elektrische kookplaat en afzuigkap. De verlijmde pvc vloer heeft een houtlook met een sfeervolle uitstraling, is gemakkelijk in onderhoud en is voorzien van vloerverwarming. In het plafond is koeling aangebracht.

De ruime badkamer en (bed)brede deuren maken deze woningen geschikt voor het verlenen van zorg als dat nodig is. De badkamer heeft een douchezitje, douchegarnituur en verhoogd toilet met toiletbeugels. Er is een apart tweede (verhoogd) toilet.

Alle aansluitingen voor televisie, telefonie en internet zijn aanwezig. U hoeft alleen maar zelf het gewenste abonnement af te sluiten.

Omdat u zelfstandig woont, betaalt u zelf de (gemeentelijke) belastingen en heffingen.

Personenalarmering

In uw appartement kunt u gebruik maken van personenalarmering. Hier kunt u 24 uur per dag zo nodig een beroep op doen. Een veilig gevoel! Klik hier voor meer informatie over personenalarmering

Voordelen van wonen bij De Zorgcirkel

Wij zijn specialist in zorg- en dienstverlening aan ouderen. Wij hebben daarvoor alle kennis in huis. Huren bij De Zorgcirkel betekent daarom veilig wonen, mensen kunnen ontmoeten en zorg, behandeling en services altijd binnen handbereik. Bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, maaltijdservice of hulp van onze technische dienst.

Zoekt u graag gezelligheid of wilt u uit eten? Dat kan, lekker dichtbij, in het gezellige seniorenrestaurant ‘De Botter’ in Sint Nicolaashof.

Eigenschappen

Type: appartement
Verdieping: 3
Oppervlakte: 56m2
Lift: Ja
Adres: Kloosterhof 340, 1131GH Volendam

Benieuwd naar de prijs? Of wilt u reageren? Bel dan naar: 0299-469600
Heeft u een vraag?

Hoe kunnen wij u helpen?
Hoe kunnen wij u bereiken?