Psychologie

Heeft u psychische problemen zoals angst, depressie en/of traumatische (verwerkings)problemen? Onze psychologen staan voor u klaar. 

Wij zijn er voor u

U kunt bij de psychologen van De Zorgcirkel terecht voor diagnostiek (cognitieve functies, emotionele en gedragsmatige problemen en persoonlijkheid), behandeling (psychische problemen) en voor scholing, psycho-educatie en preventie ten aanzien van psychische problemen. De psychologen van De Zorgcirkel zijn gespecialiseerd in psychosche problemen die samenhangen met veroudering, lichamelijke en cognitieve aandoeningen.

Onze psychologen behandelen:

  • Stemmingsproblemen (depressie),
  • angstproblemen,
  • overspanning en stress,
  • traumaverwerking en PTSS,
  • zelfbeeldproblematiek,
  • problemen met beginnende dementie.
Behandelplan

De psychologen van De Zorgcirkel behandelen vooral kortdurend. Tijdens een intakegesprek wordt besproken welke psychische problemen er bestaan. Dan wordt een behandelplan met u opgesteld en volgt de behandeling. Uitgangspunten daarbij zijn het hanteerbaar maken of opheffen van klachten.

Kosten en vergoeding

Behandeling is mogelijk zowel tijdens een opname als na ontslag. Tijdens opname valt dit onder het DBC (Diagnose Behandel Combinatie) of de ZZP (ZorgZwaartePakket) en zijn hier voor u geen kosten aan verbonden. Behandeling na ontslag en bij thuiswonenden valt onder de basis GGZ oftewel ‘eerstelijns psychologische hulp’. De behandeling wordt vergoed vanuit de basisverzekering en valt onder het eigen risico.

De Zorgcirkel heeft geen contract met zorgverzekeraars voor eerstelijns psychologische hulp. Dit betekent dat het afhankelijk is van uw polis hoeveel er vergoed wordt: bij een restitutiepolis zal de vergoeding doorgaans 100% zijn. Bij een naturapolis zal de vergoeding doorgaans 80% of lager zijn.

Contactgegevens

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. 
T: 088 55 99 100
E: behandeldienst@zorgcirkel.com 

Download hier het Kwaliteitsstatuut. 

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!