Psychologie

Heeft u psychische problemen zoals depressie, angst en/of verwerkingsproblemen? Onze psychologen onderzoeken, behandelen, adviseren en geven scholing.

Aanmelding en start behandeling

De tijd tussen uw aanmelding en het intakegesprek (aanmeldingswachttijd) is bij De Zorgcirkel momenteel 10 werkdagen. De tijd tussen het intakegesprek en de start van de behandeling (behandelingswachttijd) bedraagt 1 à 2 weken. 

Is de wachttijd voor u te lang? Neem dan contact met ons op of met uw verzekeraar voor mogelijke wachtlijstbemiddeling.

Kosten en vergoeding

Behandeling is mogelijk zowel tijdens een opname als na ontslag. Tijdens opname valt dit onder het DBC (Diagnose Behandel Combinatie) of de ZZP (ZorgZwaartePakket) en zijn hier voor u geen kosten aan verbonden. Behandeling na ontslag valt onder de basis GGZ oftewel ‘eerstelijns psychologische hulp’. De behandeling wordt vergoed vanuit de basisverzekering en valt onder het eigen risico.

De Zorgcirkel heeft geen contract met zorgverzekeraars voor eerstelijns psychologische hulp. Dit betekent dat het afhankelijk is van uw polis hoeveel er vergoed wordt: bij een restitutiepolis wordt 100% vergoed, bij een naturapolis krijgt u ongeveer 75% vergoed.

Contactgegevens

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. 
T: 088 55 99 100
E: behandeldienst@zorgcirkel.com 

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?
Hoe kunnen wij jou bereiken?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..