Transitorium GRZ 15-01-2018 (18).JPG

Geriatrische Revalidatiezorg

De Zorgcirkel werkt continu aan verbetering en vernieuwing van ouderenzorg en specialiseerde zich in de loop der jaren op een aantal terreinen. Een ervan is Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ). Dit is revalidatie waarbij de revalidatiezorg en herstel vanuit meerdere disciplines wordt opgezet en waarbij we goed kijken waar u het beste en snelste kunt revalideren. Denkt u hierbij aan de fysiotherapeut, die met u werkt aan de verbetering van uw lichamelijke mogelijkheden. Met de ergotherapeut traint u om alledaagse activiteiten zo zelfstandig mogelijk uit te voeren. Een logopedist kan begeleiden op het gebied van stem, taal, spraak, gehoor, slikken of ademen. Zo nodig schakelen wij de psycholoog in, bijvoorbeeld bij stemmings- of geheugenproblemen.

Heeft u of iemand in uw omgeving GRZ nodig, vraagt u dan naar De Zorgcirkel. Zo bent u verzekerd van gespecialiseerde revalidatiezorg en herstel op de plek die het beste bij u past. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 088 - 5599100 of mailen naar behandeldienst@zorgcirkel.com.

 

Revalideren bij De Zorgcirkel kan in onze revalidatie- en behandelcentra: in Westerhout (Alkmaar) en Novawhere (Purmerend). En in het Waterlandziekenhuis heeft De Zorgcirkel een eigen afdeling voor revalidatiezorg en herstel: het Transitorium. Revalideren kunt u ook in onze praktijken in de meeste andere Zorgcirkel-locaties of bij u thuis. Met het Waterlandziekenhuis en Noordwest Ziekenhuisgroep werken we volgens één werkwijze, zonder tijdverlies. Zo sluit revalidatie naadloos aan op uw ziekenhuisopname. Dat zorgt voor een snel herstel.

Beter, sneller en prettiger revalideren en herstellen door GRZPLUS

De Zorgcirkel werkt intensief samen met de GRZ-specialisten van ouderenzorgorganisatie Omring. Onder de naam GRZPLUS bundelen we onze kennis, ervaring en (onderzoeks)capaciteit en gaan we nieuwe samenwerkingsverbanden aan. De kennis en ervaring die wij gezamenlijk opdoen komt ten goede van revalidanten in Noord-Holland. Op dit moment werken we samen met Heliomare, de Hogeschool van Amsterdam en het Universitair Netwerk Ouderenzorg (UNO-VUmc). Op de website van GRZPLUS stellen we onze partners voor en krijgt u een indruk van de samenwerking.

Heeft u een vraag?

Hoe kunnen we u helpen?
Hoe kunnen we u bereiken?