Kinderopvang bij De Zorgcirkel

De eerste kinderopvang speciaal voor medewerkers van De Zorgcirkel is open: Villa Willemina! De eerste locatie van SKDH vind je bij Zorgcirkel Jaap van Praag in Purmerend. Bij succes en naar behoefte zal dit nieuwe idee ook in andere regio's worden gerealiseerd.


Flexibel en afgestemd op je rooster

Villa Willemina is op 1 (studie)dag na, het gehele jaar, 7 dagen per week geopend van 06.30 – 23.30 uur en biedt kinderen opvang in huiselijke sfeer vanaf baby tot en met het einde van het basisonderwijs. Bij voldoende belangstelling, komt daar mogelijk in de toekomst ook nachtopvang bij.

Villa Willemina in Zorgcirkel Jaap van Praag, Purmerend. Telefoonnummer: 0223 – 614 202. Mail:info@skdh.nl

Je bent van harte welkom voor een rondleiding. De pedagogisch medewerkers laten je de ruimtes zien met knusse lees- en activiteitenhoeken, gezellige zitjes en uitdagend spelmateriaal. In de veilige en afgesloten tuin komt klim- en klautermateriaal van natuurlijke materialen, zodat ook buiten van alles is te ontdekken en te doen. Kortom: het wordt een plek waar kinderen en ouders zich thuis zullen voelen.

Van 0 t/m 12 jaar
  • Er is een babygroep, voor kinderen van 0-1,5 jaar;
  • een verticale groep, voor kinderen van 0-4 jaar;
  • een peutergroep, voor kinderen van 2-4 jaar;
  • en een groep voor buitenschoolse opvang, voor kinderen van 4 – 13 jaar.
Lunch en warme maaltijd

Van 11.30 – 12.30 uur is het lunchtijd voor de kinderen en tussen 18.00-19.00 uur krijgen zij een gezonde (evt. warme) maaltijd. We gaan met zijn allen aan tafel, eten samen en nemen de belevenissen van de dag door. Een belangrijk rustmoment in het dagritme van het kind. Halen/brengen tijdens de eetmomenten is daarom niet mogelijk.

Vaste tijden of flexibel

Wij willen onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op jouw rooster en wensen. Je kunt vaste opvang afnemen of flexibele opvang. Bij flexibele opvang betaal je (maandelijks) achteraf, per afgenomen uur. Hou er in beide gevallen rekening mee dat je een half uur voor en na werktijd opvang afneemt.

Is je rooster elke week gelijk?

Kies dan voor vaste opvangdagen en -tijden. De opvangplek voor je kind is dan standaard gereserveerd. Vaste opvang is mogelijk op doordeweekse dagen tot 19.00 uur.

Aanmelden

Aanmelden is eenvoudig met het aanmeldformulier van SKDH onderaan de pagina over Villa Willemina op de website van SKDH. Hier vind je ook informatie over kosten en andere praktische zaken.

Generatie-idee achter de samenwerking

Achter de samenwerking zit het idee van kinderen en ouderen bij elkaar brengen. Binnenkort lees je hier alles over het idee, de plannen bij Villa Willemina en de activiteiten voor de kinderen en de ouderen.

De nieuwe kinderopvang is vernoemd naar het meisje Willemina dat met haar ouders verhuist naar een groot oud huis op een afgelegen rotseiland. Willemina is de hoofdpersoon uit het gelijknamige kinderboek bedacht door Patz van der Sloot. De oude bewoners van het huis blijken vol met verhalen te zitten. Willemina beleeft er allerlei avonturen, oud en jong trekken samen op. En dat is nu precies waarmee de samenwerking van De Zorgcirkel en SKDH is begonnen: de gezamenlijke droom om jong en oud te verbinden.

 

 

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij jou bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..