Ouderenkliniek van De Zorgcirkel en Dijklander Ziekenhuis

Het Dijklander Ziekenhuis en De Zorgcirkel openden op 7 december 2020 een nieuwe Ouderenkliniek. Hier zijn ouderen welkom die een vorm van zorg nodig hebben die thuis niet geboden kan worden, maar ook niet in het ziekenhuis opgenomen hoeven te worden. In de Ouderenkliniek worden zij begeleid door zowel de specialist ouderengeneeskunde van De Zorgcirkel als de geriater vanuit het Dijklander Ziekenhuis.

Warm welkom bij de Ouderenkliniek

Op de spoedeisende hulp van het Dijklander Ziekenhuis krijgen de ouderen en hun naasten informatie over de Ouderenkliniek.

De oudere volgt binnen de Ouderenkliniek een persoonlijk en intensief behandelprogramma in de prikkelarme maar wel activerende omgeving van de revalidatieafdeling van De Zorgcirkel in het Dijklander Ziekenhuis, locatie Purmerend.

Met de opening van de Ouderenkliniek willen De Zorgcirkel en het Dijklander Ziekenhuis onnodige en vaak belastende ziekenhuisopname voor deze patiënten voorkomen en hen passende zorg bieden op de juiste plek. Het betreft een pilot met twee bedden met de gezamenlijke intentie dit voorjaar 2021 uit te breiden naar 10-12 bedden. 

 

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij jou bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..