Palliatieve zorg

Palliatieve zorg is de zorg en hulp die mensen krijgen in de laatste fase van het leven. Ook de laatste periode van uw leven vraagt om de juiste zorg.

U krijgt palliatieve zorg vanaf het moment dat u hoort dat u niet meer beter wordt. Palliatieve zorg is dus niet aan een periode gebonden. De Zorgcirkel heeft als belangrijkste doel u te ondersteunen een zo goed mogelijke tijd te hebben en kwaliteit van leven te houden. Hoe iemand omgaat met de tijd die hij of zij nog heeft, is erg persoonlijk. Want waar de een graag nog iets bijzonders wil meemaken, wil een ander alles juist zo normaal mogelijk laten verlopen.

Naast aandacht voor de lichamelijke problemen is er aandacht voor geestelijke, sociale of spirituele zaken. Ook voor familie en vrienden is aandacht in deze periode.

Als sterven dichterbij komt, dan wordt vaker gesproken over de terminale fase. De meeste mensen willen thuis sterven of in een andere vertrouwde omgeving waar dierbaren ook kunnen zijn. De Zorgcirkel ondersteunt hierbij, thuis, op een Zorgcirkel-locatie of in hospice De Where in Purmerend.

Doorpraten over palliatieve zorg?
Zorgcirkel Bemiddelingsbureau
Telefoonnummer: 088 55 99 777
E-mail: bemiddelingsbureau@zorgcirkel.com

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!