Palliatieve zorg

Hospice De Where

Met warmte en respect.

Sterven; voor de meesten geen gemakkelijk onderwerp. Maar het is wel iets waar iedereen een keer mee te maken krijgt. De meeste mensen sterven bij voorkeur thuis, te midden van hun dierbaren, in hun vertrouwde omgeving. Helaas kan dat niet altijd, omdat het voor de familie te zwaar is of omdat de zorg die nodig is te complex is. De Zorgcirkel heeft hiervoor een alternatief: Hospice De Where in Novawhere in Purmerend.

Zo comfortabel mogelijk
Warmte, vriendelijkheid en respect gaan hand in hand met professionele zorg die 24-uur per dag aanwezig is. Wij bieden intensieve zorg en er is altijd een verpleegkundige en dagelijks een arts aanwezig. Alle disciplines zijn binnen handbereik om meteen op eventuele ongemakken in te spelen en het zo comfortabel mogelijk te maken.

Ervaring
Onze medewerkers hebben veel ervaring met terminale zorg. Naast aandacht voor de lichamelijke problemen besteden zij ook aandacht aan geestelijke, sociale of spirituele zaken. Zo is er ook iemand beschikbaar voor geestelijke steun.

Voor de naasten is deze periode eveneens zeer ingrijpend. Waar mogelijk komen wij ook aan hun wensen tegemoet, bijvoorbeeld bij het waken of de laatste zorg. Zo nodig bieden wij de mogelijkheid om te overnachten.

Sfeer
De kamers zijn sfeervol ingericht. Wij houden daarbij rekening met ideeën en wensen. Daarnaast bieden wij services als de huur van een tv, koelkast of roomservice. Op die manier proberen wij de laatste levensfase zo comfortabel mogelijk te maken.

Plaatsing
De behandelend arts stelt vast of iemand in aanmerking komt voor een indicatie voor palliatief terminale zorg. Dit wordt geregeld via het ziekenhuis en/of de huisarts. Zorgcirkel Bemiddelingsbureau verzorgt uiteindelijk de plaatsing. Spoedplaatsing is ook mogelijk.

Informatie
Meer informatie over De Where krijg je bij het bemiddelingsbureau van De Zorgcirkel. Een rondleiding krijgen is mogelijk. Neem daarvoor contact op met de zorgmanager van ons Hospice in Novawhere.

Bekijk ook eens onze folder van De Where.

Contactgegevens
Zorgcirkel Bemiddelingsbureau
Telefoonnummer: 088 55 99 777
E-mail: bemiddelingsbureau@zorgcirkel.com

Zorgcirkel Novawhere
Telefoonnummer: 088 55 94 300

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?
Hoe kunnen wij jou bereiken?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..