Psychologen

Onze psychologen onderzoeken, behandelen, adviseren en geven scholing bij psychische problemen zoals depressie, angst en verwerkingsproblemen.

Aanmelding en start behandeling
De tijd tussen jouw aanmelding en het intakegesprek (aanmeldingswachttijd) is bij De Zorgcirkel momenteel tien werkdagen. De tijd tussen het intakegesprek en de start van de behandeling (behandelingswachttijd) bedraagt één à twee weken.

Als je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact met ons opnemen of met jouw verzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. 

De maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk overeen zijn gekomen (de zgn. Treeknormen) zijn: 

- aanmeldingswachttijd 4 weken
- behandelingswachttijd 10 weken

​Kosten en vergoeding
Behandeling is mogelijk zowel tijdens een opname als na ontslag. Tijdens opname valt dit onder de Diagnose Behandel Combinatie (DBC) of het Zorgzwaartepakket​ (ZZP) en zijn hier voor jou geen kosten aan verbonden. Behandeling na ontslag valt onder de basis ggz oftewel ‘eerstelijns psychologische hulp’. De behandeling wordt vergoed vanuit de basisverzekering en valt onder het eigen risico. 

De Zorgcirkel heeft geen contract met zorgverzekeraars voor eerstelijns psychologische hulp. Dit betekent dat het afhankelijk is van jouw polis hoeveel er vergoed wordt: bij een restitutiepolis wordt 100% vergoed, bij een naturapolis krijg je ongeveer 75% vergoed. 

​Informatie en contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Zorgcirkel Revalideren en Behandelen
T: 088 55 99 100 
E: Behandeldienst@zorgcirkel.com

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?
Hoe kunnen wij jou bereiken?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..