Psychologen

Bij psychische problemen zoals angst, depressie en traumatische (verwerkings)problemen.

Onze psychologen zijn er voor u

U kunt bij de psychologen van De Zorgcirkel terecht voor diagnostiek (cognitieve functies, emotionele en gedragsmatige problemen en persoonlijkheid), behandeling (psychische problemen) en voor scholing, psycho-educatie en preventie ten aanzien van psychische problemen. De psychologen van De Zorgcirkel zijn gespecialiseerd in psychosche problemen die samenhangen met veroudering, lichamelijke en cognitieve aandoeningen.

Behandeling binnen de GZSP

De psychologen van De Zorgcirkel behandelen cliënten binnen de GZSP (geneeskundige zorg voor specifieke patiëntgroepen). Hierbij kan het over individuele behandeling gaan, maar heeft de zorg een sterk multidisciplinair karakter, waarin er vanuit een behandelplan door meerdere professionals gewerkt wordt.

De zorg is niet op genezing gericht, maar op het omgaan met de problemen en beperkingen die uit de aandoening voortvloeien. Hierbij is een belangrijke rol voor de gedragswetenschappers (psychologen en orthopedagogen) weggelegd. De zorgvraag is veelzijdig en welke zorg een patiënt uiteindelijk krijgt wordt bepaald door de zorgvraag, het behandelplan en de professionele afwegingen daarin. Een regiebehandelaar bewaakt het behandelplan. De gedragswetenschapper kan ook de regiebehandelaar zijn.

Per 1 januari 2021 zijn ook de overige behandelingen, waaronder de behandelingen door de GZ-psycholoog, volledig overgegaan naar de Zorgverzekeringswet (Zvw).

​Informatie en contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:​
 

Zorgcirkel Revalideren en Behandelen
T: 088 55 99 100 
E: Behandeldienst@zorgcirkel.com

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!